FIECARE CU FETIŞUL SĂU sau Fanii Jurnal Trist Media dezamăgiţi de protestul Antimafiei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În 2010 am fost martorul unei scene interesante. Un oarecare Paveliu (iniţiaţii ştiu care este legătura dintre acesdt personaj, Ţopi şi tot ce înseamnă Antimafie) îi instruia cu câteva sticle de plastic de 2 litri pline cu bere şi câteva pungi cu pesmeţi, pe câţiva tineri angajaţi ai Tristului Media cum să plaseze comentarii la ştirile despre Antimafie , într-un birou special amenajat la etajul 3 din SkyTower, în apropierea biroului lui Adrian Gâţu.

Iată că aceşti postaci îşi permit acum să-i înjure pe toţi acei care nu sunt de accord cu aberaţiile debitate de clanul Ţopogâţmocan. O puteţi vedea şi în postarea mea precedentă. Dar nu asta este tema prezentei scrieri…

Interesant este ce au de spus acum postacii de partid (mari fani ai Jurnalului ) despre felul în care şi-au dat arama pe faţă adevăraţii stăpâni ai Tristului.

E plin facebookul de comentarii despre protestul din faţa CCA, care era anunţat anterior a fi un protest al Jurnalului. Lumea se arată nemulţumită de faptul că în loc să vadă acolo un Gâţu, un Cheianu, un Durbală, un Mătrăgună, o Popa, un Val Butnaru, în faţa CCA au dat nas în nas cu mesia Mocanu şi ortacii săi antimafioţi.

Îngreţoşaţi de atâta echidistanţă şi neafiliere politică a Jurnalului, userii de facebook au tot comentat cu indignare despre felul în care Jurnal TV s-a făcut de CACAO exact cum s-au făcut de cacao cei de la NIT care au avut parte de proteste organizate de PCRM. Nu reproduc aici aceste comentrii pentru că e plin facebook-ul de ele şi le puteţi citi şi singuri din prima sursă.

O fi fiind Mocanu mare amator de desene animate, dar tre să fii naiv ca să crezi că doar din acest motiv a ieşit în stradă. E ridicol şi aberant să spui că Jurnal TV este un post nepărtinitor, iar Mocanu e pur şi simplu un iubitor al dreptăţii şi nu a ieşit în stradă ca să-şi apere portavocea.

Întrebarea este însă alta. De cine şi de ce apară Mocanu această televiziune ? De unde atâta indignare ? Că ai fost trecut din pachetul basic în pachet mai scump, nu înseamnă că ţi-a luat cineva licenţa.
Nimeni nu e obligat să privească aberaţiile televizate ale unui partid, mişcare politică sau a unor doi condamnaţi care se victimizează. Iar cei care ţin cu tot dinadinsul să o facă, pot plăti suplimentar pentru asta – fiecare cu fetişul său…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii