Dulăii regimului la atac (blogherași burlacei, morărei, istrătei etc)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Moldova merge rapid și sigur la o nouă formă de dictatură. Dictatura oligarhică.

Marionetele proaste ajunse la putere strigînd de evr(ei)opa și că ne salvează de comunizm și alte chestii inventate tot de ei încep să joace sub o altă muzică.

Un singur oligarh mai stă cu fața la tot ce mișcă și ce nu mai mișcă în Moldova – PLAHA.

Au fost sparte toate reguile și băgate în noroi toate legile de bun simț, orice lege sau hotărîre se ia doar prin prisma intereselor acestui oligarh.

Acest premier marionetă care ascultă de șeful de fapt este comandat tot de PLH, și poliția din țara noastră tot interesele lui le păzește.

Chiar și Filat marele și invincibilul de odinioară a plecat capul în fața păpușarului, nu mai zic de Ghimpu cu nepotu-so care demult au un pact prin care ei dansează și o fac pe cinstiții iar în schimb vor avea bucata lor de ministere și primăria Chișinăului cît a trăi Chirtoacă, numai că să dea terenuri și contracte tot lui PLH, că de altfel va părăsi primărie în virtutea înțelegerii lor.

Regimul a lovit, de data asta în cei mai slabi, în cei care vor tăcea și vor răbda chiar și dacă vor fi loviți zilnic și vor muri, vor tăcea. Poporul tace și moare liniștiti pe la casele lor în timp ce pîinea se scumpește

http://www.publika.md/vestea-rea-care-va-afecta-moldovenii-preturile-la-paine-si-produse-de-panificatie-se-vor-majora_2377621.html

Au tăcut și atunci cînd s-au majorat tarifele la energia electrică, de fapt nu toți au tăcut, au ieșit o mînă de oameni să protesteze și s-au aranjat în corturi lîngă casa luxoasă din centrul capitalei ca să protesteze contra oligarhului care o deține și încă întreaga Moldovă o are la cherem.

Protestul a fost unul mic, oamenii au fost foarte bine zombați să nu se alăture la proteste, și toate canalelelui al de Publika, Prime, Canal 3 și altele zbierau zilnic că acolo se adună provocatori cae vor să destabilizeze situația din țară să dea jos puterea etc. Poate da unii ar fi dorit să dea jos acest regim oligarhic care ne mistuie pe toți fără nici o scrupulă. Dar cei mai mulți totuși au venit acolo să protesteze contra măririi tarifelor care imediat va aduce mărirea tuturor prețurilor.

Regimul lui PLH s-a speriat și de acea mînă de oameni și fiindcă pe ei nu-i lua zombarea și calificativele de teroriști, le-au organizat provocări și atacuri asupra oamenilor simpli, au ieșit body-garzii lui oligarh și au atacat jurnaliștii care erau acolo și avocata Ana Ursachi, iar mass-media plahistă a spus că jurnaliștii au atacat pe storojii lui P. Este și de rîs și de plîns.

Apoi au venit și Țuîșii – Băieți din gașca lui Constantin Țuțu – de cîteva luni un fel de dulău de luptă al DPM-ului. Țuțîșii au pus mașini in față orășelului Libertății și au încercat prin toate mijloacele să-i intimideze pe protestatari.

Cînd nici asta nu a mai mers, a venit artileria grea: S-a luat rapid o decizie judecătorească de a declara atenție: „Protest ilegal” asta ca pe vremea lui Stalin, și de a evacua forțat protestatarii. Decizia a luat-o Curtea de Apel „foarte imparțial” vineri seara la 16:55 astfel ca să nu se reușească depunerea unei contestații la Curtea Supremă de Justiție pînă la orele 17:00 (fizic imposibil), iar poliția „imparțială” și asta în nici 2 ore a venit să execute ordinul lui PLH (scuzați al legii). Pe lîngă cîțelușii de la mentură mai erau și ogarii hăniți ai unei agenții de pază privată, care a fost angajată să facă treaba murdară în evacuarea unui miting politic.

Pentru caa să vedeți cum Moldova și-amai făcut un dosar de pierdut la CEDO prin intermeddiul dulăilor regimului vedeți filmulețul cu evacuarea forțată a unui protest mai jos așa cum era el

Se vede că e vai de oamenii ăștia și că au fost bruscați de forțe de poliție și ohrana lui plh care îi depășeau numeric de peste 10 ori.

Dar iată și reportajul de la toate canalele plahiste cum au prezentat ei eliminarea „pericolului național” pe care îl prezentau o mînă de oameni, au fost porecliți ortaci de slugoiii regimului

http://www.publika.md/adevarata-fata-a-lui-grigore-petrenco-imaginile-vorbesc-de-la-sine-video_2371721.html

S-au curvit și mulți bloggeri care îi credeam oameni, în tot acest timp nu au contenit să zbiare contra a tot ce prezenta pericol pentru regim dar mai ales pentru plh, Marcel Istrati, Veaceslav Burlac, Iurie Morărescu, Ion Manole și alți cîțiva clovni care au lins și linge zilnic pînă la luciu fața oligarhului, nu mă așteptam de la Slava.

Ceea ce este interesant e că nu a venit nici un apărător al drepturilor omului din ăia cu glas mare și renume, nu au venit PromoLex (PornoLex) nu au venit nici cei de la consiliul civic, și nici Bregii de la Curaj.TV, deci vă faceți singuri concluziile oameni buni pînă la ce adîncime a pătruns acest cancer.

Toți dulăii regimului atacă pe acei cîțiva oameni care au ridicat capul să spună NU, care au hotărît să nu moară cum i-a condaamnat regimul. Și regimul se teme, se temme de acțiuni mari se teme de 6 Septembrie se teme că poporul acesta lihnit de foame și pus să moară strivit de reguli grele și prețuri mari se va răscula, și atunci nici pînă la avion nu vor reuși să fugă.

Știu că s-ar putea să risc prin asemenea articole, dar nu mă tem deoarece spun lucrurilor pe nume, trăin într-un stat ologarhic și anti-democrat, un stat înn care europa a falimentat și a devenit complice al bandiților de la putere, le plătește bani doar de frica iluzorie că vin tancurile rusești. Un stat PLH.

sob

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole