DIN 3 OCTOMBRIE, CU PUBLIKA TV ÎNŢELEGI MAI MULT

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Singura televiziune de ştiri din Moldova este şi singura televiziune aflată într-o continuă schimbare. A venit pe piaţă cu un nou stil de abordare a ştirilor, şi-a obişnuit telespectatorii cu campanii sociale şi de atitudine. Iar acum, la început de octombrie, vine cu o nouă grilă.

,,Această schimbare era necesară, pentru că telespectatorul se plictiseşte repede, este nevoie să îl surprinzi mereu cu programe noi, cu abordări noi”, spune Dina Perciun, editor-şef Publika TV. Vor apărea noi emisiuni, iar produsele care au confirmat din punct de vedere al audienţei vor putea fi urmărite în continuare.

Telespectatorii îl vor regăsi pe Vitalie Dogaru în ,,ţara lui” în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.50. Iar zi de zi, până în weekend, intervalul 16.00-18.00 va fi acoperit de Nataşa Medvedev şi Dorin Ţurcanu, care ne vor aduce Publika News. ,,Ei au avut norocul de a se afla timp de un an şi jumătate în tranşee, dacă pot să spun aşa. Acum vrem să fructificăm experienţa lor”, spune Dina Perciun.

Şi pentru Alexei Lungu începe o altă etapă. I-a predat emisiunea ,,Banii Tăi” lui Ion Strelciuc şi acum trece la desk-ul de ştiri alături de Elena Cioina. Cât despre Ion, el a primit sarcina ca, în fiecare sîmbătă de la 12.30, să îi înveţe pe telespectatori să îşi cheltuiască banii eficient.

O altă surpriză este Vlad Burac. El, Cristina Moldovanu şi Ecaterina Kaminskaia au obligaţia de a ne însenina dimineţile.

Cât despre programele în limba rusă, acestea se vor regăsi în continuare în grila Publika TV, doar că principalele ştiri prezentate de Natalia Davidovici vor fi difuzate la ora 18.00 şi vor fi urmate la 18.40 de talk-show-ul moderat de Ivan Sveatcenko, PolitPrihod.

,,Nu în ultimul rând, încercăm să atragem şi publicul foarte tânăr, pe care îl invităm să o urmărească live pe Lili Lozan, în fiecare sâmbătă. Lili ne promite 45 de minute de distracţie, muzică şi invitaţi speciali”, a declarat Elena Pahomova, directorul de programe al staţiei.

Publika TV va relua din această toamnă un proiect pregătit încă dinainte de lansare. ,,Este vorba despre ,,Moldova, ţară de minune”, o emisiune de anchetă şi reportaj. Am aşteptat atât de mult, pentru că am vrut să avem un program de calitate. Acum un an şi jumătate am realizat că nu avem forţa necesară pentru a-l susţine. De această dată însă avem o echipă dedicată proiectului care sperăm să aibă succes”, a adăugat Pahomova, care a precizat că lasă telespectatorilor plăcerea de a descoperi celelalte producţii noi ale staţiei.

Toate aceste schimbări au un singur scop – să vă oferim mai multă informaţie de calitate, mai rapid. Mesajul este că din această toamnă, cu Publika înţelegi mai mult, ne-au mai spus editorul şef şi directorul de programe al singurei televiziuni de ştiri din Moldova.

Toate detaliile despre noua grilă le găsiţi aici .

Comentarii