D-ale şocului: Publika TV îl sprijină pe Băsescu !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Deşi nu răspund la comentariile scrise de cititorii de pe voxpublika (cu mici excepţii), le citesc de fiecare dată, unele chiar de câteva ori.

De ce tocmai de câteva ori? Fiindcă când ard câte una, apoi îţi trebuie agheasmă să-ţi revii din şocul respectiv. Convingeţi-vă:

Aşadar, Publika TV îl sprijină pe Băsescu şi noul său partid, PMP.

Măi, oameni buni, până acum trâmbiţaţi că publika e un canal de-al lui Plahotniuc şi Lupu, care promovează limba mold… (mamei ei de limbă), că aproximativ jumătate din emisie e în rusă, că manipulează societatea, că distorsionează informaţiile, etc., etc. În plus, vizavi de distorsionarea informaţiilor, chiar recent un adept de-al lui Băse, se arăta nemulţumit de plasarea unor ştiri legate de conflictele separatiste din estul Ucrainei, ştiri ce, chipurile, adiau a înclinare filorusă.

Ş-acum, la câteva zile distanţă, schimbaţi macazul cu 180 de grade…

Offf… verticalitate, demnitate şi respect de sine!

Apropo, eu nu apăr nicidecum acest post tv (publika), fiindcă nu-l privesc (nu l-am privit vreodată) mai mult de două ori pe lună. În schimb, citesc mult mai des site-ul publika.md, decât jurnal.md, deoarece ultimul mă deranjează atât prin parţialitatea sa, cât şi prin amalgamul de “editorialişti”, precum Ţârdea şi Năstase.

Aşa că, stimabili cititori, înainte de a da vreun astfel de verdict, puneţi-vă logica în mişcare, nu de alta, dar vor râde şi mâţele de voi.

Ehhh, păcat că nu vi se cere adevărata identitate, atunci când postaţi comentarii!

 

P.S. Printre altele, am fost băgat în corzi (ameninţat) de acelaşi comentator, pentru că, chipurile, aş ofensa jurnal tv, ofense ce m-ar putea lăsa fără casă şi maşină…

Probabil de asta nu mi-e frică – vorba ceea – nu poţi pierde ce nu ai!

Să ne auzim de bine!

 

Imagine decupată din postarea Jurnal TV şi goana după telespectatori…

 

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole