D-ale inevitabilului: Sau cum Jurnal TV îl critică pe Mocanu…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ştiu că a mai scris cineva
despre acest subiect şi aţi putea
vedea careva similitudini,
dar ţin să precizez că am observat
postarea respectivă, după ce-am scris-o pe-a mea.

 

Aseară s-a mai produs o “minune”. Da, da, una din gama inevitabilului.

La Jurnal TV a fost criticat dur Mocanu. Acel individ care-şi încorda la maxim plămânii în urmă cu ceva vreme prin aceleaşi studiouri.

Care au fost motivele acestei critici a lui Cheianu, nu e greu de înţeles, deşi moderatorul încerca să manipuleze cu câteva verzi şi uscate.

Cică Mocanu e supărat pe platforma DA şi alte bla, bla, bla…

Eu sunt, mai degrabă, convins că cei care l-au finanţat pe Mocanu până în 2014, au pierdut încrederea în succesul acestuia şi l-au lăsat pe burtă, fără vreo leţcaie, orientându-şi atenţia spre un nou proiect (platforma DA).

Însă Mocanu nu poate percepe această lipsă de finanţare şi, în plus, fiind lăsat pe dinafară în noul proiect (căci dă, omul e compromis), e nevoit să spele pe jos cu cei din platformă.

Însă acum nu mă priveşte atât de mult acest aspect, ci faptul că cei de la Jurnal îl fac de nimic pe Mocanu, aducându-i în prim plan trecutul său de frontist şi comunist (mă rog, consilierul lui Voronin).

Prin urmare, mă întreb – cum mama lor să dai de pământ cu-n individ, când acum un an îl elogiai şi-ţi dădeai votul pentru el (mai ales că ăsta nu şi-o trădat lupta sa cu mafia)?

Sau cine-o fi, de fapt, mafia?!

 

P.S. Pentru convingere, urmăriţi aici.

 

Nu uitaţi să votaţi în sondaj.

 

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole