Cui va mai închide gura CCA-ul lui Pokaznoi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

CCA-ul începe a interzice posturile cu o altă părere decît cea a europeană.

În Moldova nu există libertate de cuvînt dar mai ales pluralism de opinii.

Orice opinie care este alta decît cea a puterii. Orice propagandă şi minciuni spuse de la televiziunile minciunoase de la vest sunt bune şi acceptate, iar orice eroare sau depăşire din partea posturilor ruseşti sunt tratate ca o crimă.

https://www.youtube.com/watch?v=cR3AvTFjyp4

Se pare că oamenii cu mentalitatea sovietică de a pune pumnul în gură celor care nu le împărtăşesc opinia nu au dispărut nicăieri. Ei sunt la putere şi fac legea în ţara asta, sunt plătiţi să mintă şi să ne ordone ce canale să alegem cu telecomanda, iar dacă nu alegem „corect” aşa cum vor ei atunci liberaştii precum Ana Guţu (Puţu) va da ordin dulăului Pokaznoi să muşte.

Se încalcă un drept fundamental, dreptul la informare şi la libertatea de cuvînt. Trebuie să i se deadreptul cetăţeanului să se informeze din ce porturi doreşte şi să citească ziarele care vrea. De aia şi este pluralism, nimeni nu monitotrizează minciunile scîrboase ale presei ucrainene despre faptul cum militarii lor ucid cu sutele oemanii paşnici din est şi cum ţin în frică pe toţi cu faptul că îi vor aduna în lagăre de concentrare pe cei care nu au primit noua putere.

Domn Pocaznoi cui îi veţi mai închide gura? Cine e următorul pe listă? Poate eu? Poate alţii? Nu mă tem nici un pic de asemenea indivizi care lucrează la comandă deoarece sunteţi cu creierii spălaţi şi nu aveţi o opinie.

Mai priviţi ce se petrece în acea Ucraină, poate închideţi şi Internetul ca oamenii să nu mai primească informaţie greşită în opinia liberaştilor?

https://www.youtube.com/watch?v=17THlRBubE4

https://www.youtube.com/watch?v=QKeCPfo6acQ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole