Ce se întîmplă cu VoxPublika?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Portalul de bloguri al Publika TV unul din cele mai populare și vizitate în Moldova acum dă semne clare că există unele probleme.

Și nu vorbesc aici de spamul care apare drept comentarii cam de la aceeași utilizatori și cam cu același conținut, nici nu voi vorbi astăzi despre abundența de mesaje înjurioase la adresa țării noastre și a unor persoane publice, mesaje care nu sunt nicidecum triate sau selectate cumva, toate aceste probleme trebuiau și ele rezolvate cumva tehnic dar nu sunt; deci rămîne ca fiecare din autori sa aiba responsabilitatea să mai atenționeze comentatorii despre libajul folosit sau de spamul apărut. Depinde mult de educația oamenilor, atît autori cît și cititori.

Vreau sa vorbesc despre un lucru care se aruncă imediat în față și anume interfața portalului, care este ca o vitrină a unui magazin, ca o casă care din cînd în cînd mai trebuie măturată sau curățată. Pe interfața principală a Voxpublika deja de cîteva săptămîni bune, chiar luni, nu se mai schimbă articolele. De parcă nu mai are administrator acest portal, de parcă e o casă animărui, um au pus niște flori pe fereastră să-i vadă lumea, și trec zile săptămîni, luni, florile se usucă, se risipesc rămîn doar niște bețe uscate la care deja ți-i greu să te uiți dar așa nu le schimbă nimeni căci stăpînii nu-s. Ori nu-s ori nu le pasă. A fost așa cu articolul meu, acela care zicea despre atacurile la siguranța națională, în mod normal pe Vox articolele din interfața principală se rețin cîteva zile maxim și apoi le schimbă cu altele, acela al meu a stat aproape 2 luni. M-am săturat eu deja și l-am șters din proprie inițiativă. Imediat după asta a fost făcut un update la interfața portalului și a fost pus articolul lui Nicolae Gîrbu Premierul-caloş şi călcâiul lui Ahile… ups… al lui Dodon! Cu o imagine nu tocmai estetică și frumoasă, dar oricum este dreptul autorului iar cum se spune la noi la țară nu te poți k…k în gusturile omului. Ok, iarăși se repetă istorioara, de peste 6 săptămîni nimeni nu mai administrează lucrurile aici. Păi ce mai face administratorul? Cînd într-o casă stăpînul lasă lucrurile baltă și musafirii se vor comporta neconform iar mulți chiar vor pleca.

Cineva ar trebui să mai aibă grijă dragi colegi de la Vox și vă rog să nu vă supărați că o scriu doar din atenționare la unele lacune.

Pare total neserios și chiar dăunător ceea ce se petrece.

Și dacă veni vorba părerea mea și multor autori și vizitatori ai platformei este că interfața care a fost înainte de aceasta actuală a VoxPublika (adică acea care este similară ca la http://voxpublica.realitatea.net/ ) era mult mai reușită și mai clară decît ceea ce este acum.

O zi cît mai bună stimați colegi și cititori.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole