Câte televiziuni se pot construi de 1 milion de euro? Pentru ce strânge defapt bani Jurnal TV?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.


Este foarte uimitor faptul cum cei de la JurnalTV se folosește de cetațenii din R.Moldova, cărora după spusele lor le aduce lumină in case. Ei fiind gata să stringă bani de la cetațenii R.Moldova, pentru al scăpa pe Țopa de unele datorii, unde pe lângă conturile bancare deschise, ei au mai creat și cont pe platforma de crowfunding Patreon, unde au și scris suma pe care și-au propuso sa o stringă de la cetățeni. Suma este de 80.000 euro, la colectarea cărora telespectatorii au cerut și sprijinul instituțiilor internaționale și al donatorilor străini.

Și chiar dacă au o mulțime de finanțatori atât din lumea politicului cât și din lumea criminală, cei de la JurnalTV totuși au reușit să acumuleze datorii enorme față de cei de la SkyTower de 3 milioane lei.  Ei declară că motivul de ce sunt dați afară sunt presiuni politice. Dar după declarațiile lui Vasile Năstase, s-a înțeles că campania de victimizare era deja pregătită,  încă de pe data de 25 noiembrie, Vasile declărase  că oamenii vor ieși în stradă pentru JurnalTV, deoarece acesta în scurt timp va fi închis.


Ca să înțelegem de ce JurnalTV a ajuns în aceasta situație și au nevoie de suma de 800.000 euro, trebuie să ne aducem aminte cine sunt finanțatorii acestui canal TV. Unii din ei find în arest iar alții fugari.
Voi începe desigur cu premeirul miliardelor, pe care abonamentul la JurnalTV la costat (1.085.000 euro), desigur că suma aceasta este un nimic pe lîngă miliardul pe care la furat din sistemul bancar, dar o sumă cu care ar fi putut să-și achite datoriile fată de proprietarii SkyTower, dar care presupun  ca Țopa ia investit în proteste. Banii aceștea, Filat ia plătit în anul 2014 pentru ca despre el și despre PLDM să nu se vorbească  de rău.
Cam în aceeași perioadă de timp și Renato Usatii a început să procure abonamentul celor de la JurnalTV, dovadă în acest sens sunt și înregistrările făcute de Ana Ursachi. Atunci când o teliviziune îl promovează pe Usatîi contra sumii de 70.000 euro nu cred ca o poți numi imparțială și cea care aduce lumină  în casele noastre.

Vă amintesc că în data de 15 ianuarie a avut loc un protest organizat de Țopa în susținerea JurnalTV, unde acești protestatari au adoptat o rezoluție unde au solicitat conducerii postului de televiziune să deschidă conturi bancare pentru donații încât să nu fie sistată emisia. Dar ei și aici au fost mințiți, indiferent de faptul că se vor stringe acei 800000 euro sau nu, această emisie nu avea să fie sistată, cei de la Jurnal aveau să-și schimbe doar sediul, iar în grila de emisie aveau să fie lăsate doar emisiunele politice.

Căți din voi sunteți gata să plătiți pentru propaganda politică a celor de la JurnalTV, și câți din voi doriți să vă alăturați contingentului de persoane care finanțează acest canal TV și care au promovat  pe toți politicienii obscuri, de țeapa lui Lucinschi, Voronin, Țopa, Filat, Platon, Usatîi ?
Înaiante de a dona cei 20 sau 30 lei, întrebațivă :
1. Oare copii lui Țopa merită să mănânce ceva mai bun ca copii voștri și dacă  se merită să îmbogățiți această persoană și mai mult, odată ce el și așa a reușit să ne japoaie suficient de mult?
2. Oare atât de scump este lumina adusă de JurnalTV, încât aboanamentul să ne coste 800.000 euro?

P.S. Totuși pentru ce strânge bani Jurnal TV banii? Oare câte televiziuni poți construi de 800 000 euro? Ce au pus la cale Usatâi și Năstase la Moscova?

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole