„Bună ziua” de la Unimedia

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Salut tare tuturor!

Trebuie să recunosc din start că mă simt oarecum flatat de atât de multă atenţie din partea partenerilor mei de afaceri de la Unimedia.

În acelaşi timp, având în vedere abundenţa de comunicare şi informaţii lansate de partenerii mei, referitor la aşa numitul conflict dintre noi, consider necesar să lămuresc două aspecte, să fac o constatare şi să lansez o întrebare.

Primul aspect.

Noi (băieţii de la Unimedia şi eu) am făcut o companie comună, în care ei au contribuit cu bunurile şi proprităţile Unimedia (dobândind 75% din Interact), iar eu am contribuit cu bani (dobândind 25% din Interact), care ulterior a fost deposedată (eu consider că în mod fraudulos) de drepturile asupra mărcilor şi domenelor, care constituiau proprietatea intelectuală a Interact SRL – compania noastră comună, respectiv proprietatea noastră comună.

Chiar dacă 25% din Interact mă plasează în categoria acţionarului minoritar, faptul că acţionarii majoritari au furat valoarea cea mai importantă a companiei (mărcile şi domenele) mă obligă să fac uz de procedeele legale pentru a-mi proteja investiţia. Nu am tolerat şi nu voi tolera niciodată furtul şi minciuna.

Cu regret toate încercările mele de a identifica o soluţie amiabilă, extrajudiciară, nu s-au soldat cu niciun rezultat.

Al doilea aspect.

În raport cu “afacerea” Unimedia mă interesează recuperarea investiţiei, pentru ca aceasta nu mai este una viabilă şi rezonabilă, în stare să genereze profit şi dezvoltare.

Pentru partenerii mei, în mod public, le mai adresez încă o dată oferta de a răscumpara cele 25% din Interact SRL.

Constatare

Notorietatea se câştigă altfel…

Întrebare

Dragii mei parteneri, de ce nu vă lăsaţi loc de „Bună ziua”?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii