ATENȚIE, CONCURS!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fac această postare la rugămintea și îndrumarea unui prieten care m-a rugat să-mi anunț colegii-jurnaliști (dar cred eu, și celor din on-line, interesați de actualitate și de calitatea informațiilor de actualitate din Moldova) despre posibilitatea de a participa la acest concurs.

Au mai rămas doar 4 zile pînă la expirarea deadline-ului. Timpul e limitat, dar totuși mai ai timp! În caz că ai liber pentru sfîrșitul verii (15-28 august) și dorești să-ți petreci acest timp pe măsură, la o stațiune de la Vadul lui Vodă (cel mai probabil Vadul lui Vodă, deși încă nu e bătută în cuie destinația), poți aplica. Nu trebuie să uiți însă, că scopul cel mare al Academiei este de a învăța ceva nou, distracția va fi pe locul secund. Ce zici, riști?

Academia de vară – „Jurnalismul on-line, libertatea și responsabilitate mass-media”

Programul Comun al Consiliului Europei și Uniunii Europene “Susținerea Democrației în Moldova” în parteneriat cu Consiliul de Presă din Republica Moldova și IPNA Compania „Teleradio-Moldova” anunță un concurs de selectare a participanților la Academia de vară „Jurnalismul on-line, libertatea și responsabilitate mass-media”.

La concurs se pot înscrie studenții și proaspeții absolvenți ai facultăților de jurnalism din Republica Moldova.

Cursanții vor fi instruiți de experți internaționali și locali în jurnalism on-line și etica jurnalistică. Subiectele principale incluse în agenda Academiei de vară: tehnici de scriere a știrilor, interviurilor etc. pentru portalurile de știri; soluționarea dilemelor profesionale ale jurnaliștilor în procesul de documentare a subiectelor de interes public; tehnici de realizare a fotografiilor pentru portalurile de știri etc.

Academia de vară se va desfășura în perioada 15-28 august 2011.

Toate costurile aferente participării la Academia de vară sînt acoperite de Programul Comun „Susținerea Democrației în Moldova”.

Criterii de selectare:
– student sau proaspăt absolvent al facultăților de jurnalism din Republica Moldova;
– motivare personală.
(Experiența minimă practică în jurnalism va constitui un avantaj.)

Persoanele interesate vor transmite prin poșta electronică (e-mail: Dumitru.LAZUR@coe.int) un dosar care va conține:
– un Curriculum Vitae actualizat;
– scrisoare de motivare;
– scrisoare de recomandare;
– portofoliu de articole publicate anterior (opțional).

Data limită de prezentare a dosarelor – 25 iulie 2011.

Persoană de contact:
Dumitru LAZUR
Coordonator Programe Media
Programul Comun „Susținerea Democrației în Moldova”
Email: Dumitru.LAZUR@coe.int
Tel.: 888-908

Sursa articol aici.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii