Anunț! Conferință, discuție pentru suflet în vremuri zbuciumate, cu participarea lui Danion Vasile

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Scriitorul, publicistul şi teologul Danion Vasile va avea sâmbătă o conferinţă la Chişinău despre părintele Justin Pârvu şi sfinţii închisorilor.

Conferinţă Chişinău: Avva Justin Parvu şi sfinţii închisorilor.

Am primit o înștiințare și țin să anunț pe toți că Sîmbătă 22.02.2014 va avea loc un eveniment pentru suflet, cu discuții și ascultare de povețe duhovnicești.

Ne vom aminti iarăși despre mucenicii închisorilor și jertfa lor pentru credință, despre lupta din suflet și vremurile de prigoană în care au trăit dar nu s-au temut să spună lucrurilor așa cum sînt acestea.

Sfinții închisorilor, cei care au fost și vor fi un exemplu de urmat pentru noi toți.

Vă invit pe toți să veniți la această întîlnire cu discuție. Astăzi cînd lucrurile merg din ce în ce mai repede spre abisul unei noi închisori, cea a sufletului cu lagăre de tip electronic și cu pecetea fiarei pe care ne-o impune sistemul tot mai aprig trebuie să găsim repere sufletești și exemple de supraviețuire a sufletului. Exemple ale oamenilor mari ai neamului nostru care au luptat și au învins cu sufletul acele orori ale necredinței și întunericului vremurilor de prigoană. Nume precum Valeriu Gafencu, Petre Țuțea, Iustin Pârvu și alții ne vor fi lumină călăuzitoare.

Se va lansa și o carte pentru suflet, evenimentul va avea loc:

Sîmbătă 22.02.2014 începînd cu ora 10:00

la cinematograful Patria Lukoil din

strada Studenților 5/7 (Ultima stație a troleibuzului 10 și rutierei 110),

INTRAREA ESTE LIBERĂ. Vă așteptăm pe toți cei cu sufletul spre acest neam.

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole