Alaiba, întoarce miliardul înapoi!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cum o persoană care se face vinovat direct în cazul miliardului furat, poate să vorbească despre acest caz. Într-un articol scris de acesta pe bloggul său, articol care desigur va fi remunerat cu bani din miliardul furat, scrie despre faptul că politicienii și businessmanii au furat miliardul și face o comparație dintre cursul valutar dintre anii 2014 și cel din prezent. În iunie 2012, Alaiba este numit consultant în oficiul prim-ministrului Filat în domeniile economic și financiar. Funcție pe care a deținut-o pînă în noiembrie 2013, fiind propulsat la funcția de șeful secretariatului consiliului economic al prim-ministrului.  Funcție ce-a deținut-o pînă în ianuarie 2016.

Acestă ființă Sfântă, hrănită cu dolărași a uitat că se face vinovat de faptul că cetățenii trebuie să sufere din cauza lui și a fostului șef Filat, căruia îi ducea geanta cu actele pregătite pentru continuarea fărădelegilor facute la Vama și Fisc, instituții de la care s-a furat nu cu mult mai puțin decât din cele 3 bănci. Cazul BEM e unul de referință. În timp ce societatea fierbea pe marginea situației de la BEM, Alaiba  ne asigura că totul ar fi un atac mediatic asupra prim-ministrului Filat.  “În data de 30 ianuarie un agramat apatic a lansat zvonuri, minciuni, falsuri. Sunt sigur că nu a făcut-o fără niciun beneficiu. Punct”, menționa Alaiba într-o intervenție pe blogul său. Despre ceea că totul e ok la BEM, acesta a scris într-un material publicat pe voxreport. Material care deja nu mai există în original fiind șters. Iată mai jos ce scria :

Indiferent de ce spun oportuniştii din politica noastră, Banca de Economii va fi bine. Eu sunt sigur. Statul niciodată nu a permis şi nu va permite probleme la BEM. De exemplu: ştiaţi că în anii 90 cota statului în Bancă a ajuns sub 20%? Acum e 56%. Păi statul a găsit metode să-şi recupereze 36% din acţiuni. Statul în anii 90 era mult mai disfuncţional decât este acum. Nu că acum e tot bine. Doar un mic episod din istoria BEM, dar au fost multe, multe. .

După care trece la o temă care nu trebuia să o menționeze, deoarece demonstrează iarăși pe cât de prost lucra Fiscul când un alt incopetent ca Alaiba era la conducerea Fiscului. Aici el atinge tema ”impozetelor”. Deoarece anume în acea perioadă fiscul era una din cele mai corupte instituții de stat care aducea pagube bugetului de stat de sute miliaone. Iar încăsările pe care le înregistrează la moment Serviciul Fiscal sunt net superioare încăsărilor înregistrate în perioada de domnire a lui Filat. De acest lucru vă puteți convinge (aici)

PS
Alaiba, întoarce miliardul înapoi!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole