70 000 euro – atat costa abonamentul politicienilor la Jurnal TV!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cum unii se oftica de faptul ca Jurnal TV isi schimba sediul si renunta la emisiunile culinare, e cazul sa ne amintim cat costa abonamentele pe care politicienii le achitau postului de televiziune care aduce lumina pentru a fi promovati. Pentru ca e cazul sa privim intreg tabloul, daca vrem sa ne facem o concluzie corecta.

Atunci cand o televiziune il promoveaza pe un Renato Usatii, contra sumei de 70 000 de euro, oare o putem numi impartiala? La fel, aceeasi televiziune l-a promovat pe Filat, apoi pe Platon, pe timpuri jurnalistii care azi manipuleaza sub logo-ul Jurnal TV, au promovat pe toti politicienii obscuri, de teapa lui Lucinschi sau Voronin. Si-au schimbat intre timp doar stapanii.

Ascultati discutia Anei Ursachi cu Renato Usatii si totul va va fi clar.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole