Workshop de Sănătate cu tema “TRĂIEŞTE FRUMOS, TRĂIEŞTE SĂNĂTOS!”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Portalul pentru femei www.thewoman.md şi Centrul Sănătăţii și Familiei “GALAXIA” invită la un Eveniment excepțional ce promovează un stil de viaţă echilibrat – un obiectiv care promite sănătate, recompensa de a te bucura de frumuseţe, siluetă, putere de muncă şi succes:

1174673_160103720854010_1911065289_n

Workshop de Sănătate cu tema

“TRĂIEŞTE FRUMOS, TRĂIEŞTE SĂNĂTOS!”

 

Evenimentul se desfășoară în cadrul Expoziției internaţionale specializate de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie, ediţia a XIX-a,  în incinta Centrului Internațional de Expoziții MoldExpo, la data de 11 septembrie începând  cu orele 13:30.

 1009759_140682252796157_1114272910_n

La solicitarea doamnelor sunt invitați cei mai recunoscuți medici, pentru a aborda subiecte necesare pentru sănatatea femeii: Ginecologie, Neurologie, Chirurgie estetică, Dermatologie, Gastrologie.

1. Liliana MUNTEANU-BOGDAN – medic obstetrician ginecolog categoria superioară;

2. Jaclina CAZACU – medic dermatolog, categoria I;

3. Adriana DAVID – medic neurolog, categoria superioară;

4. Oxana MIHĂESCU – medic gastroenterolog, categoria I

5. Igor MAHOVICI – medic chirurg plastician, doctor în ştiinţe medicale, docent, categoria superioară.

Printre beneficiile workshop-lui se numără:

*  Secretul frumuseţii unei femei, temelia ei, este una singura: SĂNĂTATEA. Cei mai cunoscuţi medici specialişti de la Centrul Sănătăţii familiei GALAXIA îţi vor dezvălui secretele unui “Stil de viaţă sănătos şi echilibrat”;

* Vei afla negreşit cum poţi integra acest concept în conştiinţa ta, cum poţi preveni anumite boli şi cum poţi depăşi anumite probleme de sănătate;

* Vei găsi răspuns la întrebările “Ce înseamnă pentru mine să fiu sănătos? Ce obstacole întâmpin? Care sunt nevoile corpului meu?”;

* Vei descoperi importanţa frumuseţii prin sănătate şi vei primi sfaturi pentru a-ţi redescoperi şi păstra frumuseţea. Cum îţi îngrijeşti corect tenul, cum previi îmbătrânirea tenului etc.

942075_132367790294270_1939772695_n

Despre proiectul de workshop-uri “Suflet de Femei”:

Workshop-ul face parte din Proiectul “Suflet de Femei” – o serie de evenimente care îşi îndreaptă atenţia către femei care vor să se reinventeze, care sunt la început de drum şi care doresc să construiască ceva frumos în viaţă, la cele care vor să se dezvolte sau femei care s-au trezit după o lungă perioadă de timp în care au uitat de ele şi s-au sacrificat pentru altii şi, astfel, cu ajutorul specialiştilor, le ajutăm să se redescopere şi să se reinventeze! Cum? Motivând-o prin a învăţa, a se autoeduca, a citi, a se documenta, a socializa, a avea grijă de ea şi a schimba lucrurile în bine! Pentru că schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii