Vino la workshop-ul pentru femei: “TRĂIEŞTE FRUMOS!”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eveniment ce promovează un stil de viaţă echilibrat – un obiectiv care promite sănătate, recompensa de a te bucura de frumuseţe, siluetă, putere de muncă şi succes!

Şase profesionişti, persoane publice, dau întâlnire femeilor care vor să discute despre şase aspecte importante din viaţa sexului frumos: Sănătatea femeii şi a familiei, Frumuseţe, Educaţie Nutriţională pentru o generaţie mai sănătoasă, Cosmetologie şi SPA, Hair-style, Make-up.

În faţa doamnelor vor vorbi, joi, 22 august, femei cunoscute, profesioniste în domeniu, precum:

Luminiţa SUVEICĂ (endocrinolog, nutriţionist), Liliana MUNTEANU-BOGDAN (medic obstetrician-ginecolog) Vera MALCOCI (dermatolog, esthetician), Irina POPOV (medic de familie), Cristina PECENENCO (stilist-vizajist) şi Andrei COCIERU (hair-stilist).

”În cadrul evenimentului vom realiza o incursiune prin toate aspectele ce ţin de sănătatea şi frumuseţea femeii, participantele experimentând în câteva ore câteva din beneficiile unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Este important să conştientizăm unde suntem în momentul acesta, unde vrem să ajungem şi care sunt paşii pe care îi putem face. Ei bine, în cadrul workshop-ului veţi învăţa cum să ai o sănătate perfectă, cum să fii frumoasă din interior spre exterior, vei descoperi importanţa frumuseţii prin sănătate şi vei primi sfaturi pentru a-ţi redescoperi şi păstra frumuseţea şi a te bucura de un chip frumos şi sănătos. Şi, nu în ultimul rând, te vei putea bucura de tombole cu premii atractive disponibile în cadrul workshop-ului, oferite cu generozitate de Farmacia Familiei, Clinica “DermaBeauty” şi salonul “Andrei Cocieru”, a menţionat Alina Matei, fondatoarea proiectului “Suflet de Femei” şi organizatoarea evenimentului.

Workshop-ul va avea loc pe 22 august 2013, în Chişinău, la Restaurantul Equator, str. A.Bernardazzi, nr. 56, începând cu ora 18:00. Accesul la eveniment este de 100 LEI.

În cadrul evenimentului se va organiza o campanie de strangere de ajutoare, constând în rechizite şcolare, pentru susţinerea a 50 de copii defavorizaţi de soartă, care fac parte din cadrul Centrului pe Protecţie Socială „Prometeu” din Străşeni.

Cei care doresc să contribuie la campania caritabilă, sunt aşteptaţi la workshop cu câte un pix, un caiet, un rucsac, caiete, ghiozdane, acuarele, mape de desen, creioane etc., pentru a ajuta copiii să mearga la şcoală liniştiţi, în rând cu semenii lor. Detalii despre acest caz  http://thewoman.md/o-femeie-din-straseni-are-grija-de-50-de-copii/

PARTENERI: Farmacia Familiei, Centrul Sănătăţii Familiei “Galaxia”, Clinica “DermaBeauty”, salonul “Andrei Cocieru”, Restaurnatul Equador.

Locurile sunt nelimitate.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii