Vezi AICI adevărații organizatori ai protestelor din 7 aprilie (FOTO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Oameni buni, nu din ură sau nu din răfuială politică, dar tinerii care azi au susținut o conferință de presă și au mărturisit cine sînt adevărații organizatori ai protestelor din 7 aprilie, cu adevărat au fost și probabil mai sînt drogați. Cel puțin asta o spuneau comentatorii de pe privesc.eu (eu n-am comentat că nuștiu de ce m-au banat cei de-acolo și nu pot). Și totuși, țin a crede că în tot bredu spus, este și o doză de adevăr. Svastica de pe picior – bred bredovîi.

Mai jos vă invit la o galerie foto cu adevărații organizatori ai evenimentelor din 7 aprilie:

Eugen MOCANU – HZ cine-i. L-am văzut în aprilie 2009 în centru. L-am văzut la primărie împreună cu victimele evenimentelor din aprilie. A fost în voiajurile în România, organizate de primărie pentru victime. Știu că a fost membru PL. L-am văzut la Protestele organizate de Maia Laguta. L-am văzut la un protest organizat de PD. L-am văzut pe la întîlnirile de pe Aleea Clasicilor, organizate de Hyde Park.

Concluzie: Eugen MOCANU – protestatar emerit al Republicii Moldova. Persoană controversată.

Nina CARAMAN – Pe ea mai puțin o știu. Am văzut-o la un protest în care preoții și credincioșii cereau ca Liga Musulmanilor să fie interzisă, iar legea Cultelor să fie modificată. Am văzut-o la un protest, organizat iarăși de banda părintelui Cibric, în care se cerea scoaterea sintagmei „orientare sexuală” din Legea, care am uitat cum se cheamă. În același timp, spune că acordă asistență juridică și am mai văzut-o să comenteze ceva cu privire la acțiunile Hyde Park. Comenta în sens pozitiv, nu critica permisivitatea fraților Brega. (Update: A făcut masteratul la Academia de Ştiinţe la specialitatea Securitate Națională, pe care era cît pe ce să o submineze.)  

Concluzie: Nina CARAMAN – protestatar emerit al Republicii Moldova. Persoană controversată.

Fiodor GHELICI – Înainte de alegerile din 29 iulie 2009 reprezentant de încredere al Partidului Liberal Democrat din Moldova la Comrat. Membru al Comisiei pentru Investigarea Evenimentelor din 7 aprilie. La 20 iulie 2009 a declarat că „vandalizarea clădirilor Parlamentului şi Preşedenţiei a fost organizată de PCRM”, concluzie la care au ajuns membrii Congresului Societăţii Civile (CSC), în care Ghelici era membru. La 5 octombrie 2010 a anunțat că părăsește PLDM deoarece acesta nu a îndreptățit așteptările. A participat și la alegeri, la cele parlamentare din 2005 și la astea muncipale din 2011, poate a mai participat pe undeva. Nu știu, cam astea le-am găsit pe google.

Concluzie: Fiodor GHELICI – om în genere neopredelit. Lucrează cu cine plătește, trimite la origini pe cine vrea, și se mai crede și disident.

Și la desert, primii doi protestatari emeriți ai Republicii Moldova:

Protestatarii emeriți ai Republicii Moldova, sînt îndrăgostiți lulea. Ei pe semne că au făcut declarațiile ca să poată muri împreună. Evident în numele și pentru Republica Moldova.

PS: Mulțumim domnișoarei Nina Caraman pentru pozele respectuos oferite întru delectarea vizitatorilor noștri.

Pozele au fost captate de pe accauntul de facebook al domnișoarei. Ghelici e luat de pe google. Eu îs curat și n-am atentat la viața, integritatea și intimitatea voastră. Să fiți sănătoși și să nașteți copii mulți, care la 7 aprilie 2059 să se răzbune pe nedreptatea cu care au fost tratați părinţii lor după eliberarea Moldovei de sub jugul comunist.

PS 2: Repet. În cele ce-au spus la conferința de azi, cîte ceva cred că este adevărat, cîte ceva nu. Instanțele autorizate să se autosesizeze și să ne informeze în scris.

Mulțumesc pentru atenție. O zi bună.

Sursa informației: EU, facebook-ul și fantezia mea

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii