Valorile noastre sau valorile Sodoma, cu ce vom merge? (un film deosebit)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Tot mai mult şi mai mult ne presează mega-civilizaţia vestică să fim ca ei, o civilizaţie care nu acceptă nici o alta decît a sa. Tot mai des ni se arată cu degetul cum că sîntem înapoiaţi şi nu sîntem ca ei. Tot mai des ni se indică cît de slbatici sîntem şi ce valori înapoiate în viziunea lor avem noi, valori precum omenia, iubirea de neam şi ţară, credinţa cea strămoşească, folclorul şi tezaurul tradiţiilor. Toate acestea foarte curînd vor fi doar elemente ale unor prezentări teatrale ştiute şi jucate doar de colective folclorice care printre alte ocupaţii vor ieşi în faţa camerelor să prezinte, să danseze să recite colinde ca pe poezii şi fără să înţeleagă cineva ce-s astea şi care este valoarea lor profund istorică.

Ne învaţă deja copii că sînt înapoiaţi dacă la 5 ani nu ştiu a folosi gadgeturi şi instala aplicaţii pe smart-phone, îi învaţă pe copii de şcoală sexualitatea şi că există şi alte forme ale normalităţii precum homosexualitatea şi pedofilia, toate astea vin din cărţi glazurate şi glamuroase dar ot atît de urîte la conţinut precum sufletul celor care plătesc ONG-uri de buzunar să promoveze prostia şi dezmăţul în rîndul copiilor şi tinerilor.

Dispar satele nosatre de odinioară unde se jucau cu sutele copii în colbul străzilor, dispar şezătorile la care oamenii se adunau să-şi mai spună păsul şi să mai transmită din cunoştinţele lor generaţiilor mai tinere, bărbaţii îi învăţau pe băieţi vînătoarea, lucrul lemnului, muncile agricole, iar femeile le pregăteau pe fete de viaţă le învăţau a face mîncare şi a ţese haine. Şi şcolile de odinioară erau altfel, erau mai mici parcă mai scunde cu mai puţine ore de nimicuri dar scoteau oameni adevăraţi din ele. Astăzi şcolile satului se răresc, le răresc din motive economice, nu vor să le mai dea bani, însă au milioane pentru zboruri peste hotare şi pentru a face chefuri pentru străini î beciurile Cricovei.

Nu prea au rămas deja tradiţii decît pe scenă sau pe sticla televizorului. În schimb cum spune un spot din reclama filatelistă „ne socot de oameni” adică pînă la acord nu ne socoteau de oameni aşa rezultă, deci şi în orice moment ne pot anula paşaportul de oameni numai dacă n-om fi cuminţi…

Nu mai avem farmecul acelor vremuri în care ogoarele nostre erau pline şi aveau ce mînca şi de lucru familiile a peste 4 milioane de moldoveni, iar acu în „era de progres” şi cei 2 milioane rămaşi în ţară o duc de azi pe mîine.

Nu avem tradiţii acu, şi valorile ni le surpă noua ordine care vine peste noi, În schimb avem minciuni de la sticla TV în fiecare zi, ne minte despre fraţii creştini care încă rămîn a fi sălbatici şi nu vor să păşească pe calea modernizării şi acceptării noilor valori pe unii îi numesc terorişti pentru aceasta şi arată cu sînt pedepsiţi de forţele binelui care au înţeles corect şi aplică vectorul vestic cu bombe şi aviaţie.

Ne spune că sîntem sălbatici şi ne scuipă în ochi zilnic, acestui neam îndelung răbdător, spoturi făcute de neghiobi cum că cei care ar fi de o altă părere vin cu furca şi coasa la primărie noaptea, spoturi în care se arată cum moldoveanul dacă încă nu e modernizat întîrzie la lucru dimineaţa iar şeful îi spune că nu e la colhoz. Spoturi în care scuipă femeilor în faţă arătînd iarăşi că cei care au o altă părere scuipă coji de răsărită pe jos. Dezumanizarea celor de o altă părere este una evidentă şi o armă de dezinformare prin care scuipă minciuni pe bani străini în ogorul nostru unde ne zac de secole strămoşii.

În schimb la toate astea ies la sticlă nişte falsuri care se pretind a fi femei cu sîni umflaţi cu silicon şi buze cu botex, blonde vopsite şi brunete înegrite de ne mint ca să aducem Europa acasa. Măi dragii mei jurnalişti mai puneţi mîna pe o carte ceva şi vedeţi că scrie negru pe alb că Europa este de la Atlantic pînă la Ural, de la Scandinavia pînă la mediterană, sîntem în centrul europei. Ce să mai aducem acasă dragă televiziune de plastic?

Uite prin aşa sminteli se pierde un neam şi ne vom pierde valorile iar apoi şi ţara ne vom piarde istoria credinţa şi ţara, iar gayii ne vor dicta ce să învăţăm.

Mai jos este un link la un film deosebit care trateaza subiectul dat, este si un capitol dedicat Moldovei in acest film.

Picture15

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0WJJBg15tvI

Am aflat că desantul nostru de activişti gay, unul Blega Oleg şi padruga aia a lui Frolova au plecat în Belgrad la un marş gay, la ce am ajuns, vedeţi voi, cred că nu e întîmplător că anume în popoarele ortodoxe lovesc aceste noi valori care ne vin de-a valma. Sper că-şi vor primi bătaia cuvenită acolo.

https://www.youtube.com/watch?v=jpDql2lKrTU

658x0_gay-flag

De ce tac asa numitii patrioti bloggeri de buzunar?

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole