Un duel televizat

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am fost invitat să particip la o emisiune de la ProTv în care să dau răspuns la aberațiile unui așa-numit activist social care și-a făcut o profesie din a provoca lumea și a înjura oamenii, iar cînd este luat la pumni sau i se cere socoteală strigă cît îl ține gura „Polițiaaaa” și vine poliția pe care tot el în nenumărate rînduri a provocat-o să îl apere de furia oamenilor care pe bună dreptate se simt ofensați de acest element.

A făcut acesta un reportaj pentru saitul lor fricoși tv (curaj.tv) în care a luat în rîs enoriașii unei biserici de la Ciocana, ba mai mult acest filmuleț a fost prezentat și în cadrul unei emisiuni la ProTv, iar comentariile de după acest filmuleț nu au fost echidistante și au fost părtinitoare.

Iată că mi s-a dat drept la replică, mi-au spus că va fi invitat și Brega ca autor al filmării, nu am avut nimic împotrivă nici că mă tem de el dar și crezînd că e un om normal care are capacitatea să asculte oamenii și să se comporte ca un om sănătos. Curajul (după denumirea saitului său) presupune și curaj de a asculta și accepta unele păreri chiar și contrare ție, și vii cu argumente întemeiate să le combați dar nu cu urlete zbierăte și întreruperi de discuție.

Puteți vedea mai jos linkul la acea emisiune

http://acasatv.md/article/o-seara-perfecta/duel-televizat-la-o-seara-perfecta-ateul-oleg-brega-biserica-mafiota—1359941.html

După cum vedeți nici doamna moderatoare nu a fost în stare să-l liniștească pe Brega în numeroasele sale stîrniri de a sări cu urlete, sau pentru a-l pune să respecte o anumită conduită de om normal.

Am pus aici un link cu raspunsul meu pentru Brega la diferite chestii pe care acesta le-a zis ]n timpul emisiunii ;i pe care nu am avut posibilitatea să-i răspund.

Cît despre Al. I. Cuza și strălucitele sale reforme de secularizare (jefuire) a mănăstirilor și credinței ortodoxe ați mai putea citi și din surse adiționale nu doar cele 12 rînduri și jumătate din manualul de istorie.

http://www.apologeticum.ro/2013/01/a-i-cuza-unirea-masoneria-si-secularizarea-averilor-manastiresti/

http://patriarhia.ro/150-de-ani-de-la-adoptarea-legii-secularizArii-averilor-mAnAstireSti-din-1863-7443.html

3111201

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole