Ultimele pregătiri pentru Ziua… mama ei de ziuă !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mâine sărbătorim Ziua Europei.

Mă rog, nu cu toţii… Căci dă, mai sunt şi din cei căzuţi în cap… ops, de altă părere am vrut să zic.

Da, sunt din cei care mâine sărbătoresc Ziua Victoriei. A cui victorie, mă întreb? Şi foarte bine a spus-o Grecu – a ruşilor. Aşadar, parafrazând vorba biblică, să lăsăm ruşilor ce-i a ruşilor.

Noi n-avem treabă cu victoria respectivă, n-am obţinut ceva din ea. Dimpotrivă, ne-am pierdut libertatea, limba, neamul. Ne-am ales cu câteva decenii de grea suferinţă.

Din păcate, mulţi nu conştientizează. Şi nici nu vor s-o facă. Se simt bine în limitele impuse de imperialişti.

Şi noi, ăştialalţi, ce să facem? Poate să-i lăsăm în mancurtizarea lor…

Am face-o. Fără gram de regret. Doar că respectivii nu vor să fie lăsaţi. Şi mai grav e, că nu ne lasă pe noi, încercând să ne-ndobitocească cu pseudo-idealurile lor.

Suntem asfixiaţi de panglica Sf. Gheorghe. De fapt, de conotaţia acesteia, promovată tot mai vehement de aşa-zişii patrioţi ai Moldovei.

Nu ne rămâne decât să ne opunem, să protestăm, aşa cum putem – unii cu porcul, alţii cu cuvântul.

Să protestăm împotriva imbecililor venetici, precum Rogozin, care ar trebui să se-ncadreze în parametrii unei persona non grata şi nu a unui mare oaspete.

Aşa că, stimabili guvernanţi, dar şi multstimaţi cetăţeni, lăsaţi naibii rămăşiţele sovietice şi îndreptaţi-vă cu “trup şi suflet” pentru adevărata sărbătoare de 9 Mai – Ziua Europei.

 

La Mulţi Ani, Uniunea Europeană !!!

 

 

Sursa imagine: http://trm.md/ro/social/
chirtoaca-9-mai-si-ziua-europei-trebuie-marcate-in-aceeasi-zi/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole