Toţi la tabăra creştină! Poporul învinge, puterea pierde

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Se aud cîntări în Chişinău, se aud cîntări de o frumuseţe rară, cîntări creştine.

Poporul ortodox se roagă, protestează contra unei puteri care nu îi aude, care nu vrea să-i audă şi care îi ignoră cu desăvîrşire.

Mă bucur că în Moldova încă mai există popor, mai există oameni care sînt gata să lupte pentru credinţă, să rabde caniculă sau ploaie puternică, aceşti oameni nu vor să fie înlocuiţi de un cod al maşinii. Cît de frumos era să aud în oraş pe lîngă zgomotul obişnuit al maşinilor şi vîntului de printre clădiri, să aud şi cîntările creştine, cîntările din suflet ale oamenilor, şi înloc să plec pe traseul obişnuit de la lucru spre casă, înloc să intru în rutierele călduroase şi pline cu mutre înăcrite de viaţă am plecat spre tabăra de rugăciune a creştinilor, de fapt Tabără de supravieţuire. Astăzi au venit oameni mai mult ca de obicei, deoarece astăzi sau mîine se va vota legea care ne poate lipsi pe toţi de ultimul drept la libertatea de numărul satanei, libertatea de a nu fi codaţi cu bare. Aleşii noştri nu îi văd pe sutele de oameni care au venit din diferite sate şi reprezintă oamenii adevăraţi, cei care muncesc acest pămînt şi mai au şi credinţa puternică, anume aceşti oameni sînt adevăraţi şi nu acei care trăiesc printre rapoarte, hîrtii, şefi şi planuri de îndeplinit, aceştia nu sînt decît nişte parodii la oameni. Oamenii adevăraţi au credinţă şi discernămînt de a alege între bine şi rău.

Mă bucur să văd că oamenii au credinţa puternică şi îndură toate condiţiile vremii şi minciuna cu care îi tratează presa aservită puterii şi cercurilor duşmănoase poporului pentru care această mînă de oameni le stă ca un spin în coapse. Cît de neghiobi pot fi unii care trec pe lîngă tabăra creştină şi insultă oameni pe care nici nu-i cunosc şi doar vor să-i jignească pe cei care cred ei că le încurcă să atingă Nirvana fericirii adică (dez)integrarea europeană.

faptul că creştinii încurcă iţele unor cercuri obscure dar cu putere financiară se observă prin atitudinea posturilor TV. cînd printre oamenii care se roagă mai trece vre-o piţipoancă cu microfon albastru de reprezintă o televiziune şi unicul lucru de care se interesează nu este faptul că nu îi aude puterea şi nu îi consideră de persoane ci întreabă ce fac copiii în asemenea condiţii. Vă răspund eu mă deştepţilor, se roagă alături de părinţi, se odihnesc în corturi şi la umbră, şi aşteaptă şi ei să fie auziţi de putere. Acasă la ţară nu e mai răcoare mă proştilor de jurnaliuji, nu puneţi întrebări idioate. Iar pentru speakerul nostru aş spune acelaşi lucru: Cît de ipocrit sună din partea dumitale domn Lupu să te miri de situaţia creştinilor şi a copiilor atunci cînd tu eşti cel care eşti vinovat de faptul că ei stau acolo şi aşteaptă să îi auziţi şi pe ei.

Mîine e o nouă zi, poporul se roagă în mica piaţă de lîngă parlamentul provizoriu al Moldovei, necătînd la zombarea şi ignorul presei atît a celei publice cît şi private oamenii au venit şi sînt mulţi. Deja am învins, deja le putem arăta că şi o mînă de oameni pot schimba ceva spre bine. Mîine se va lua decizia despre adoptarea sau nu registrului electronic obligatoriu cu coduri şi alte mîrşăvii, dacă vom fi mulţi acest proiect poate nu va trece şi vom mai cîştiga un pic de libertate. orice nu s-ar întîmpla deja am învins puterea actuală, am demonstrat că sîntem un popor, sîntem o forţă pe care nu o zombezi cu o presă aservită şi anti-valori europene ce ni se impun.

Credinţa e mai puternică. Mulţumesc Mitropolitului Moldovei ÎPS Vladimir pentru faptul că a venit şi a susţinut creştinii, îmi cer scuze de la el, pentru unele aluzii.

P.S. Poate am spus prea multe dar rog pe toţi oamenii de bună credinţă să vină Joi 12.07.2012  începînd cu orele 8:00 în faţa palatului republicii ca să fim mulţi, să fim o forţă, să ne audă şi demnitarii ăştia. Doamne ajută!

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole