Toți la Proteste! Să ne luăm țara înapoi!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu mai pute răbda un regim oligrhic-banditesc. Nu mai avem cum să răbdăm un președinte complice cu criminalii.

Nu mai putem tolera un guvern votat pe ascuns și cu grave încălcări de procedură, un guvern care a depus jurămîntul în miez de noapte, ca un hoț care a venit să ne fure.

Nu mai vrem să fim sclavii sistemului care ne fură de miliarde și ne scumpește zilnic viața.

Dacă vrem să schimbăm ceva atunci toți trebie să o spunem clar: Ne vrem țara înapoi! Nu mai cedeți televiziunilor acaparate și analiștilor politici de buzunar!

Dacă nu ieșim la proteste riscăm să devenim cu toții niște incomozi pentru putere, mîine putem deveni chiar noi deținuți politici.

Lăsațilaoparte dezideratul de proteste pașnice, de mai bine de un an se protestează pașnic iar puterea le scuipă oamenilor în față și continuă jaful.

Să dăm dreptul poporului să aleagă, este democratic și absolut normal ca în situații de criză poporul să decidă așa că lozinca e una: Doar ANTICIPATE!

 

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole