Puloverul din Chișinău, îl despletim și pe el?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În București a început o amplă activitate de „despletire” a orașului, mutarea firelor de cablu telefonic, internet, televiziune, până la urmă și energie electrică, în subteran.

O idee genială, astfel vor vedea și bucureștenii cerul, întreg. Mă mut la Chișinău. La noi încă nu-i pulover cu cablurile, dar nu mai este mult până acolo. Așa că, cât nu e târziu, propun ideea mutării tuturor cablurilor de telefonie, televiziune, internet și electricitate în subteran, prin canalizări special amenajate pentru asta.
Nu insist ca proiectul să fie implimentat acum, repepe, ca până la urmă să iasă o nimica toată, dar aș dori ca asupra lui măcar să se gândească, discute, poate sunt soluții mai bune, ca să nu ne cadă pe furtună în cap cabluri, sau să stea atâția stâlpi, sute și chiar mii, de care atârnă sârme aiurea, fără nici un sens și design.

Așa că, dom` primar, vă rog, gândiți-vă asupra temei, cred că este una de o importanță medie, dar care ne afectează pe toți! Așa că totul va fi bine! Să trăiți!

Iși!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii