Preferații mei de la Redescoperă Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mie îmi plac oamenii care se distrează, care pot face haz de necaz de orice s-ar întâmpla, chiar dacă ar fi pe primul loc sau pe ultimul loc. Mai multe poze vezi aici: Poze pozitive.

Pentru mine să urmăresc Redescoperă Moldova a fost ceva de genul să urmăresc Amazing Race. Unde oamenii ceea ce fac o fac în echipă și redau un sentiment plăcut celor care îi urmăresc. Pentru că pentru asta sunt călătoriile, de cele mai multe ori nu contează destinația dar oamenii cu care ești. Iar toate acestea le-am observat la echipa Peugeot Partner.

Echipa e compusă din:

Gorobîc Dmitri
Gudumac Dumitru
Lupaşcu Geo
Ungureanu Victoria

Inițial plănuiam să țin cu echipa lu Mihai Surdu sau a lui Victor Chironda, dar eu nu observ că ei se distrează prin Moldova.

Dacă revin la echipa care m-a surprins și cu care țin acum pot spune că sunt unica echipă care au cele mai multe poze împreună în diferite ipostaze. Geo găsește unghiuri inedite ale locurilor unde ei se duc și asta dau un farmec aparte chiar și locurilor unde deja cineva a fost. 

Și desigur văd în pozele lor pofta asta de aventură, distracție, adrenalină și orice lucru găsit e ceva interesant. Doina tot cam încearcă să se distreze, dar simt că și ea începe să se plictisească.

Eu vreau să mă duc în locurile unde a fost echipa asta, anume din cauza activității lor pe Facebook și blog și atmosfera care o împart.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii