#moldovan #glamur #party #du-te’n

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Gabriela caută ”pe naiba” uneori. Caută aventuri. A fost o dată, s-a ars. A crezut și a mers a doua dată, nu s-a ars dar a avut de suferit Ilinca Avram. Fizic. A curs sânge nevinovat.

Detalii puteți citi la Gabriela pe blog.

Am impresia că și pe tine, ca și pe mine nu mă miră ce scrie acolo. Știai asta, sunt sigur. Dacă mai ești pe lângă toate un amator al cluburilor de noapte poți să scrii și tu astfel de istorii. Chiar și o mie.

Când intri în club, cafenea, pizzerie sau o instituție de stat ești nimeni. De patron nu îi pasă de tine chiar dacă îi dai bani. De hostess nu îi pasă chiar dacă îi dai bani de ceai, gardianului și secretarei nu îi pasă de tine chiar dacă sunt plătiți din impozitele pe care le ”donezi statului”.

La noi e Dumnezeu cel care primește bani și nu cel care plătește. Cred că tre de început de ”dat la bot”. Regula ”Clientul are dreptate” nu are valoare în Moldova. Cu părere de rău. Trebuie să ne schimbăm noi înainte de a schimba țara. În UE se integrează în primul rând mintea și după țara.

Hai în EVROPA!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii