Măscăricii politicii moldoveneşti. Personajul de la FricoşiTV se vrea in deputaţi

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Prin toată fauna noastră politică de diferite culori şi diferite orientări cu diferite niveluri de inteligenţă dar mult sub media unui sat sărăcuţ se distinge un personaj deosebit care tot se aruncă acum în politică cu dita-mai pretenţii de politician. Aşa-numitul Oleg Brega, un personaj pe cît de strigător pe atît şi de scîrbos şi antipatic. Apare doar în filmuleţe în care se ceartă cu cineva, porecleşte poliţia, ia bătaie de la cineva (şi apoi strigă să-l apere aceeaşi poliţie).

Un personaj care parcă se străduie din toate puterile să scuipe cît mai adînc în sufletul poporului nostru, în emisiunile sale de la Jurnal TV numea pe Ştefan cel Mare dictator provoca oamenii şi le închidea telefoanele cînd aceştia nu spuneau ce vroia el etc. Tot acest măscărici cu camera în mînă a lovit de cîte ori a avut ocazia în valori precum tradiţiile neamului şi credinţa noastră ortodoxă, a numit Biblia o carte învechită şi „s-a dezbotezat” public în faţa Catedralei Mitropolitane Naşterea Domnului.

brega Video

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=l0QEfqaAkmY

Acest susţinător înflăcărat al homosexualilor care nu a scăpat nici o paradă gay din ţară şi a fost chiar unul din promotorii ideii homosexuale şi un organizator al atare parade a participat din partea Moldovei şi la alte evenimente similare peste hotare, spre ex Belgrad (Serbia) unde iarăşi a ieşit în evidenţă fiind unul dintre cei mai provocatori chiar provocînd şi poliţia Sîrbă. Au susţinut grupul Femen atunci cînd aceste personaje secerau cruci cu drujba în mînă prin Ukraina.

Necătînd la faptul că este un pro-homosexual convins sau poate unul practicant, el a intrat de multe ori în biserică nu pentru a se pocăi sau a pune o lumînare pentru păcatele lui ci pentru a provoca scandal şi acolo, pentru a se lua de femeile care vindeau lumînări. Este un fricos de cea mai joasă speţă deoarece foarte rar se încumetă a se lua de persoane care i-ar răspunde pe măsură, se ia de cineva mai bătrîn de oameni de la ţară, de poliţişti pe care îi provoacă şi ăştia nu pot să-i răspundă, rar cînd se ia de cineva mai deştept căci de fiecare dată îi iese pe dos.

Embargo_1Video

https://www.youtube.com/watch?v=XXeQjn4a3oM

De ce am început să vorbesc de acest personaj scîrbos al faunei noastre? Deoarece am văzut că are pretenţii politice şi vrea să le arate tuturor nu ştiu ce. Cum că ar fi mare luptător pentru dreptate, cum că înjosirea, poreclirea şi provocarea oamenilor simpli este o luptă de curaj a sa. Întreg saitul lor FricoşiTV (Alias CurajTV) se ţine doar pe provocări şi scandaluri de cea mai joasă speţă.

Dar cum se spune politica este un lucru murdar, chiar foarte murdar şi ca indicator este şi faptul că muştele (al de Blega) se trag spre aceasta, Cu toţii ştim la ce se trag muştele.

Acum treceam prin centrul capitalei şi îl văd pe nimeni altul decît măscăriciul strigînd că vrea să fie deputat şi strînge semnături pentru aceasta. Aş atenţiona încă o dată oamenii care nu ştiu ce face acest personaj şi cu ce mesaj vine la alegători să mai răsfoiască un pic din sursele disponibile şi dacă îşi pun semnătura acolo pe foiţele lui să ştie că:

– s-au semnat pentru ca bisericiele să fie considerate SRL-uri aşa cum vrea Blega,

– s-au semnat pentu ca gayii să se căsătorească legal şi să adopte copii în Moldova,

– se semnează pentru ca incultura, aroganţa şi obrăznicia de care a dat dovadă personajul respectiv şi ortacii săi de la FricoşiTV să fie puse ca valori supreme în capul mesei,

– semnează pentru faptul ca oricine să poată fi filmat pe stradă, provocat şi poreclit exact cum face măscăriciul, iar apoi trunchiază filmarea şi o pune pe net doar atît cît doreşte el.

Am scris acest text doar ca o atenţionare, şi este doar poziţia mea civică şi nua atît faţă de acest personaj cît faţă de acţiunile lui şi comportamentul inadecvat de care a dat dovadă.

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole