La un pahar de vorbă cu bloggerii

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Laudă şi critică. Astea au fost “condimentele” offline-ului de ieri cu Dodon. Altfel spus, unii au salutat ideea întrunirii tinerilor, iar alţii s-au arătat deranjaţi că această întrunire l-a avut în centrul atenţiei pe Dodon.

Personal, n-am fost deranjat nici de întrunire şi nici de componenţa acesteia. Căci dă, dacă faci offline-uri doar cu Leancă, Streleţ, Bumacov sau Sandu, eşti de-al lui Filat; dacă faci offline-uri cu Lupu, Corman, Candu sau Buliga, eşti de-al lui Plahotniuc; ş.a.m.d. Prin urmare, ideea întâlnirii cu unele persoane, fie ele şi dubioase (sau periculoase pentru ţară), nu are temeiuri imorale, mai ales că bloggerii reprezintă o castă aparte în societatea noastră “modernă”.

Şi totuşi, există un lucru care m-a deranjat la acest offline. De altfel, acest lucru m-a deranjat la toate offline-urile de până acum. E vorba de masa arhiplină cu bucate, care-ţi dă senzaţia că blogerii au venit să-nfulece, nu să discute.

Oare n-ar fi etic, şi-ntr-un final mai omenesc, să discuţi o oră-două în compania unei ceşti cu ceai sau cafea?! Sau a unui pahar cu apă, suc sau (fie şi) vin?!

Din păcate, fenomenul “Ospitalitate, Tradiţie şi Mister” (pe care majoritatea bloggerilor îl critică) promovat de guvernarea actuală, e mult mai important decât valorile europene…

P.S. Zadarnic ne batem cu pumnul în piept pentru Integrare Europeană.

 Foto originală, inclusiv sursa, o găsiţi aici

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole