În direct cu… prostia !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Văd în ultimul timp, tot mai multe potlogării debitate de vechiul nostru “prieten”, cel cu limba… ştiţi voi care.

Carevasăzică, orice mancurt care scoate vreo aberaţie, este băgată-n seamă de respectivul. Printre altele, însuşi mancurt…

Apropo, admiraţi-l:

Da, am parafrazat oleacă titlul respectivului şi i-am dat conotaţia binemeritată. Nu că m-ar mai interesa în vreun fel aberaţiile ejaculate de acesta, dar mă deranjează speculaţiile-gen – Anne Brasseur a vorbit în limba mold… bat-o vina, nici nu pot să scriu aşa ceva!

Şi există voci, cum că cei din PD ar fi “mutilat-o” pe oficialitatea europeană, dezinformând-o în privinţa adevăratului nostru grai – cel românesc.

Evident, ce te poţi aştepta de la alde răzgândiţii Lupu, Diacov&Co?!

Căci, respectivul Pascaru ar fi un nimeni, dacă n-ar exista democraţii de mai sus, care-l alimentează cu diverse inepţii şi-i dau crâmpeie de supravieţuire.

Prin urmare, tocmai de aceştia (democraţi) trebuie să ne temem, mai ales acum, când statul nostru a luat obţiuni serioase de integrare europeană.

Nu de alta, dar există zvonuri că în toamnă se vor găsi câţiva democraţi ce se vor vinde/cumpăra, distorsionând itinerarul european.

Sau poate vor fi liberal-democraţi?!

Vom trăi şi vom vedea…

 

Într-un final, un sfat – feriţi-vă să contactaţi în direct cu… prostia!

 

P.S. Doamne, dă-le un gram de minte celor legaţi cu prostia, măcar până vom ajunge în Uniunea Europeană.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole