Ho-ho-ho!!! Gluma secolului sau altruismul lui Filat…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri, un coleg de-al meu de pe voxpublika, încerca să laude receptivitatea pldm-iştilor vizavi de problemele sociale din ţară.

Cum să vă zic, n-o să încep acum să analizez (sau critic) opinia tânărului, dar o să mă refer nemijlocit la acel fenomen de altruism al aşa-zişilor liberal-democraţi în frunte cu Filat.

Prin urmare, aş vrea să precizez că unui partid aflat la guvernare nu i se pot atribui laude de altruism pentru ajutorarea câtorva copii bolnavi.

Şi ştiţi de ce? Pentru că guvernarea (nemijlocit partidele care o formează) este obligată să-i ajute pe toţi copiii aflaţi în dificultate, indiferent de boală, sărăcie sau altfel de probleme sociale.

Căci, respectivele concerte de caritate ar trebui realizate (finanţate) de oameni de afaceri sau diverse organizaţii nonguvernamentale. Mă rog, uneori poate fi implicată şi guvernarea, dar nu la nivel pecuniar, ci cu oferirea, spre exemplu, a spaţiului destinat desfăşurării concertului. Dar dă, probabil aşa-i doar în Europa…

În fine, dacă totuşi acest concert de caritate a fost organizat de PLDM, mă întreb – câţi bani o fi scos Filat pentru asemenea altruism?

Sau poate nu Filat i-o scos?!

 

P.S. Cineva scria deunăzi, că Filat plăteşte cu duiumul presa să-i facă imagine bună. Probabil, s-o apucat sărmanul să plătească deja şi concertele de caritate…

 

Azi închidem sondajul! Ultima şansă să alegeţi

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole