Festivalul Voluntarilor. Aşteptări nerealizate

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Această duminică pe la 12:30 s-a început un Festival frumos la Palatul Republicii. A fost primul la care am mers şi cinstit mi-a plăcut organizarea, interpreţii, premiile dar nu şi premiaţii.

MediaPoint

Din 3 nominalizări, nu au fost nici măcar pe locul 3 la niciuna. Chiar dacă au lucrat intensiv şi efectiv în promovarea voluntariatului, ei la nominalizarea „cea mai activă asociaţie care promovează voluntariatul” Nu au ocupat nici măcar locul 3, chiar dacă după mine meritau un loc 2 sau chiar 1. Acest fapt nu e atât de grav, dar ceea ce a urmat a fost cu mult mai grav. La decernarea premiului pentru cel mai bun proiect (Media Point a înaintat 2 proiecte: alerte.md şi SI Camp), eram sigur că vor fi premiaţi cu cea mai înaltă distincţie. Eram gata să mă ridic şi să-i aplaud în picioare pentru munca lor şi când pe scenă a ieşit persoana ce decerna premiul, eram total convins că premiul va fi al lor. A făcut o inspiraţie adâncă, o pauză îndelungată şi a spus cuvintele ” Locul 1 se decernează (pauză) proiectului „Ajută clopoţelul să sune pentru fiecare copil” Am crezut că e o eroare, dar nu a fost. Un proiect de care eu am auzit prima oară şi care chiar dacă s-a remarcat prin succesul lor oricum nu merita să fie deasupra SI Camp. Cam asta a fost pe tema MediaPoint-ului.

Organizarea

Cât despre organizare nu pot zice nimic de rău, deoarece, a fost excelent. Cântăreţii au fost deasupra aşteptărilor mele. Nici nu credeam că Josan Cătălin va ajunge la acest eveniment. Au mai încins sala: Adrian Ursu, Ion Razza, Tania Cerga, Brio Sonores.
Dara, fiind ultima interpretă care a cântat a aprins în sufletul meu, poate o bucurie, dar poate şi o speranţă. A cântat „Open your eyes” şi „Влюблены”, cântece pe care le ador.
Coordonarea a fost excelentă. Sunetul excelent. Oamenii ce au decernat premiile au fost la fel buni : Marian Lupu, Ion Ceban, Tudor Darie, Dara ş.a Cam asta a fost pe tema organizării

Pe viitor

Voi aplica şi eu anul viitor la nominalizarea „Cel mai tânăr voluntar” ; „Cel mai bun spot dedicat voluntariatului”
Nu vă temeţi şi nu vă ruşinaţi să aplicaţi, orice festival sau concurs nu ar fi.

Încercarea n-are vină

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole