Eu nu mă declar român, eu sunt român !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Scriam acum câteva zile despre o “ceartă” online între două domnişoare cu aceleaşi surse de cunoştinţe, dar cu rezultate diferite.

Şi, aşa cum v-am deprins, probabil acum vă aşteptaţi la o nouă critică, însă, de data asta, o să vă dezamăgesc.

În sensul că n-o să mai critic, ci o să laud.

Da, da, aţi citit corect – o să laud! Şi nu orice fel de laudă, ci una legată de mândria de a fi român, în special de o extraordinară replică.

Aşadar, ultimul comentariu din imaginea postării precedente, arată cam aşa:

Acum să-mi mai arate cineva vreun atare comentariu, căci personal, e pentru prima dată când dau peste un aşa nemaipomenit răspuns – Eu nu mă declar român, eu sunt român!

Prin urmare, dacă va fi vreodată să particip la un marş unionist, panoul pe care îl voi duce, va avea inscripţionat sintagma de mai sus (sper că Adriana îmi va permite).

Cu voia d-stră, o să-l mai scriu o dată:

Eu nu mă declar român, eu sunt român!

 

P.S. Dă Doamne cât mai mulţi tineri din ăştia !!!

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole