Din 2015 în România, primești amendă de 5000 lei pentru lipsa chip-ului electronic.(Ce facem fratilor?)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Începînd cu Martie 2014 se începe implantarea de chip-uri pentru animalele de companie, costul este de la 50 la 100 de lei românești, acum este benevolă, iar începînd cu Ianuarie 2015 se vor aplica amenzi de la 2000 la 5000 de lei românești pentru stăpînii care încă nu și-au chip-izat animalele. Și treaba este destul de serioasă. Dacă nu ai chip-izat animalul este imediat considerat vagabond și vine poliția sa-l ia sa-l duca la azil și cine știe dacă nu au ce face cu el pot și să îl omoare.

barcode

Iată dragii mei că lucrurile încep să ia o întorsătură tot mai gravă. Chip-izarea sau semnul fiarei cum este înscrisă în scrierile marilor proroci vine cu pași mari peste noi. Oamenii care înțelegeau ce vine peste noi și că ne vine treptat au bătut alarma și o mai bat încă. Atrageți atenția că se merge treptat, pas-cu-pas ca să ne adoarmă simțurile, să ne lipsească de orice rezistență și analiză critică, iar argumentul principal al celor care impun aceasta este „ca la alte țări civilizate”, această insultă adresată poporului pe acre îl conduce cum că am fi nișe bîdle necivilizate îl auzim foarte des de la exponenții guvernării noastre, mai ales atunci cînd vor să ne impună ceva ce nu prea este acceptat de popor precum sodomia, homosexualitatea, chipizarea și mai nou justiția juvenilă.

Oare mai credea cineva cu 15 ani în urmă că nu vei mai putea face nici o operațiune economică decît în format electronic? Oare mai credea cineva cu 10 ani în urmă că într-o țară cu peste 90% creștini ortodocși se vor lua legi cu iz de homosexualitate? Iată că a fost posibil, aceasta și multe alte încălcări ale dreptului unui popor.

Semnele fiarei precum codul cu bare, chipul au fost impuse treptat dar sigur, mai întîi pentru produse astfel că orice producător este obligat să-și marcheze anume prin cod de bare orice produs de la ouă pînă la avioane dacă vrea să iasă în piață. Orice salariat, student este practic obligat să-și ia card bancar dacă vrea să primească bani. La animale de asemenea se impunea pașaport dar numai în cazuri speciale spre exemplu cînd trebuia să treacă granița, apoi au impus și chip-urile la acestea la trecerea frontierei.

Omul care nu avea treabă cu granițele lor și cu toate prostiile astea de stat putea trăi liber în gospodăria lui crescînd vaca, calul cîinele și orice. Au ajuns și la ăștia de îi obligă deja pe toți să-și înregistreze la stat animalul mai ales dacă vinde ceva ouă, lapte sau carne. Și nu treaba că vor ajuta cu bani pe bietul țăran ci doar ca să îl poată ține în mîni și controla în orice moment dacă nu cumva face un bănuț fără să cunoască sistemul.

Iată că au ajuns și la animalele de pe lîngă casă, chiar recent am scris un articol despre o lege în acest sens la noi în Moldova,

http://vox.publika.md/life/impozite-pe-ciini-si-mite-statul-care-vrea-sa-intre-in-casa-fiecaruia-semnele-vremii-510322.html

lege parcă luată în rîs dar care va fi bîta în mîna organelor de stat împotriva propriilor cetățeni.

Sistemul acesta este condus de anumite forțe, forțe care impun semnul Fiarei, semn cu care oamenii să se deprindă, semn cu care ne vor controla. Noi, o mînă de oameni, cei care ne mai revoltăm contra acestor încălcări ale firii și logicii vieții așa cum a dat-o Dumnezeu, nu ne luptăm contra unor oameni concreți care ajunși în vîrful piramidei și prin mîna cărora sînt semnate asemenea legi contra poporului, aceștia de sus sînt doar niște unelte în mîna unor forțe mult mai serioase, aceste forțe sunt Duhul Rău care pune stăpînire pe mințile și corpurile oamenilor. Vai de soarta celora prin care Diavolul își face loc pe pămînt. Și nu vreau să arunc direct cu pietre în cei care ne vor impune legi de chipizare și sodomizare, vor înfunda iadul la vremea lor, iar acum datoria noastră este să explicăm oamenilor pericolele care ne pasc.

De ce este periculoasă această nouă impunere a sistemului? Deoarece încalcă unele drepturi fundamentale, de acu înainte va mărșălui pe străzi poliție plătită din banii contribuabililor care nu va face altceva decît să verifice dacă are cînele chip sau nu și dacă nu are să pună amendă și să îl ia abuziv de la stăpîn. Și nu mai contează ce crede acesta și care îi sînt convingerile în problema chip-urilor.

Care va fi următorul pas? Se va trece la chipizarea oamenilor, în mod absolut cert. Pretexte vor găsi cu sacul; ceva de tipul lupta cu terorismul, pentru a proteja sănătatea, pentru a crește siguranța etc. Scopul este doar unul: a controla orice mișcare și gînd al individului iar dacă nu face ce trebuie (ce cere sistemul) să fie foarte ușor de găsit și pedepsit.

Cum se va face chipizarea oamenilor? Treptat, ca să-i prostească, să-i lipsească de orice rezistență și vigilență. Vor găsi unele exemple demonstrative pe care le vor reclama la TV și vor spune că iată de ce e mai bine cu chip. Apoi vor impune chip-uri la anumite categorii de oameni spre ex pușcăriașii, bătrînii, copiii (la cererea părinților), lucrătorii din anumite sfere cu grad înalt de securitate; și toate parcă din motive nobile; iar apoi vor impune limitări pentru cei care nu au chip, limitări economice, sociale etc (ex acces în localuri pe gratis, reduceri la orice, job mai bun etc). Iar apoi va ieși la fel o lege care va impune în mod expres chipul ca unic mijloc de identificare al omului, iar cei care nu sînt deacord cu sistemul fiarei vor fi socotiți criminali. Întrebarea este cît de repede vor evolua lucrurile spre acest punct?

Ceea ce se întîmplă astăzi prin impunerea cipizării animalelor și amendarea, sperierea stăpînilor trebuie să ne dea semne de gîndit, în viitorul cel mai apropiat sistemul va face următorul pas spre formarea lagărului electronic, spre a închide definitiv ușa. Nu va trece bine un an de cînd semnăm și noi actele alea obligatorii cu UE și vor impune și la noi legi precum vor cere partenerii europeni, ca să ne mai civilizeze un pic. Iar vasalii de conducători ai noștri vor face prostiile cerute fără pic de îndoială. Sînt naivi acei guvernanți care cred că ei au impus chipurile și legile anti-creștine, prin mîna lor acționează Duhul cel rău, și e vai de ei.

Peste doar o generație oamenii nici nu vor mai putea concepe că au fost vremuri cînd produsele erau fără coduri de bare, banii erau reali și îi vedeai în mînă sau în buzunar, iar oamenii fără chipuri, și mîncarea era mai sănătoasă, oamenii mai buni și mai sănătoși. Cum vom povesti noi nepoților despre acele timpuri pe care le-am trăit noi, vor crede că e vre-o poveste poate.

P.S. Chipizarea umană a început și în Moldova, impunerea este de tip social, se trîmbițează cît pot de tare că s-a liberalizat regimul de vize (regim care tot ei vesticii l-au impus nouă), iar acu mai că trebuie să le pupăm tălpile că ne-au liberalizat, și unii chiar sînt gata să se aștearnă în fața lor. Dar atenție, pe cine i-au liberalizat? Doar pe cei cu pașaport biometric, pașaport cu chip. Ceilalți sînt discriminați, nu-i consideră de oameni, pentru că nu au chip. Uite așa dragii mei.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/incepe-marele-recensamant-al-cainilor-ce-amenzi-risca-stapanii-care-nu-isi-microcipeaza-animalele-de-companie.html

http://inprofunzime.md/stiri/politic/timpul-in-spatiul-schengen-fara-vize-de-ce-reguli-trebuie-sa-tina—467531.html

Comentarii

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole