De ce prostia învinge frumosul?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Din veci, veci toţi ştiau de existenţa prostiei. Prostia în zilele noastre e mai apreciat ca frumosul, de exemplu: Muligambia.com are de 5 ori mai mulţi vizitatori ca grigorevieru.com, când ambele site-uri au fost promovate, practic egal. Pe Muligambia intrăm să ne râdem de noi şi de prietenii noştri, pare nostim, nu? Dar, totuşi o poezie compusă de Grigore Vieru poate avea un impact mai mare decât 1000 de articole cu piţipoance scrise de Maniak.
Prostia învinge frumosul şi în muzică, desigur.
De ce controversata piesă cântată de PSY- Gangnam Style are 431 de milioane de vizualizări, dar Sting- Shape of my heart are 25 de milioane. Personal, a 2-a piesă îmi place cu mult mai multe. Treaba e că Sting nu are în videoclipul său un copil de 5 ani ce dansează fără sens şi un autobus cu băbuţe care vor dansa după cântec.
Sau, desigur Carla’s Dreams. Cântecul Dă-te în Chi¤¤a mătii are 367 de mii de vizualizări, dar It’s raining are 43 de mii. E clar, It’s raining e cântec de suflet, un cântec frumos şi nu are expresii de genul „Dă-te.. Dă-te în ¤¤izda mătii” , are doar versuri de genul
„It’s raining, in my heart”

Desigur, prostia te face să râzi, şi prostia nu va dispărea, căci,  cum a spus I.L.Caragiale ” Prostul moare, prostia e pe veci „, dar frumosul, cântecele şi cărţile frumoase nu se ştie cât vor mai fi, dacă majoritatea dau autoritate prostiei.
Poate îmi lăsaţi şi voi un răspuns în comentarii ca să înţeleg şi eu.

AdrianPleşca

Sursa: tinar.eu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole