De ce m-ai șters din Friends?

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Eu mereu am mers după principiul, prieteni vechi sau noi, nu trebuie de șters din prieteni. Dacă am amintiri comune cu cineva deja mă leg de persoana dată pentru toată viața, chiar dacă la un moment dat vă simțiți străini.

Din proprie experiență am observat că circumstanțele, împrejurările te fac să te întorci la oamenii pe care iai cunoscut. De ex. locuiți în același bloc, ați învățat în același liceu sau facultate. Poate vă știți după nume sau doar vizual. Dar atunci când vă veți pomeni într-o masă de oameni total străini, aceste tangențe comune vă vor apropia mult, chiar mai apoi puteți deveni cei mai buni prieteni.

Eu merg după ideea, că mai bine eziți înainte să apeși butonu accept decât să apeși butonul delete. Cum nu ai da, asta e filosofia mea, totuși a fost făcut un studiu social media în care s-a încercat a vedea de ce oamenii șterg alți oameni din prieteni.

Eu am șters doar un profil, era o persoană care promova ceva legat de notariat și își băga linku oriunde, oriunde, oriunde, fără comentarii fără a avea vreo legătură cu info postată.

Vedeți care sunt cele Top 11 motive pentru care oamenii te șterg de pe rețelele de socializare

Cu prietenie, Acasă la Fluturaș

Comentarii