Dacă cei 4 nu primesc închisoare pe viaţă, apoi mă … pe legislaţia noastră!!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Citesc şi mă-ngrozesc…

Carevasăzică, dacă cei 4 atacatori de la Metro, care au ucis un om, au rănit grav alţi doi, au sustras bunuri de milioane, vor fi găsiţi vinovaţi, vor risca până la 25 ani privaţiune de libertate.

Cum, mama lor de criminali, să scape doar cu câţiva ani de închisoare?! Apoi unde-i dreptatea, oameni buni?

Şi ne mai lăudăm cu parcursul european… Offf, Doamne!!!

Dar, poate ar trebui să nu ne mai plângem de milă şi să purcedem în a-i pune la punct pe cei responsabili de efectuarea justiţiei şi pronunţarea unor astfel de sentinţe.

Mai ales, că sunt unele voci ce prevăd o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă.

Ştiţi, eu nici cu o astfel de pedeapsă n-aş fi de acord (în sensul că-i prea mică pentru astfel de criminali), dar, aşa cum societatea noastră nu încuviinţează legea talionului, sunt nevoit să o accept.

Însă nu mai mică…

Căci, dacă cei 4 nu primesc închisoare pe viaţă, apoi mă… (vedeţi imaginea) pe legislaţia noastră!

 

P.S. Tâlhărie, omor, vătămare corporală, posesie de armă, sunt doar câteva infracţiuni pe care le-au comis făptaşii. Cumulând pedepsele, ar trebui să încaseze cam câte 3 vieţi omeneşti de fiecare….
Ehhh, tare-i bună legislaţia americană, mai ales când se dă câte-o sentinţă de vreo 300 de ani…

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole