D-ale mândriei…

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu prea mi-e dragă să mă laud (lumea zice că nici nu-i frumos), dar uneori te copleşesc emoţiile de o mică proprie realizare şi parcă vrei s-o împarţi cu prietenii.D-ale mândriei 2

Ei bine, una din aceste mici realizări este o postare de pe proadevar.md, care publicată pe voxpublika, a avut un impact surprinzător.

Mă rog, nu sunt eu mare editorialist sau jurnalist, nici măcar un mare blogger, dar atunci când cele câteva rânduri îţi sunt citite de peste 2 000 de ori, inclusiv distribuite şi apreciate de câteva sute, parcă simţi, aşa, un fior al mândriei.

Nu ştiu dacă e cel mai citit şi apreciat articolaş al meu, cert este că dă aripi şi imbold în a continua treaba cu adevărul.

Ups, de fapt, cu proadevărul… )))

 

P.S. Vă mulţumesc, dragi cititori !!!

 

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole