D-ale imaturităţii: cazul Brio Sonores

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Incontestabil, tinerii din Brio Sonoris au talent cu carul. Mai ales că au câştigat marele concurs Românii au talent cu ajutorul voturilor celor din România, deşi sunt din Republica Moldova.

Însă privitor la educaţie, în sensul de a da dovadă de o oarecare maturitate în divese situaţii, cei din Brio Sonores au dezamăgit.

Sunt sigur că, dacă telespectatori ar fi avut ocazia (prin absurd vorbind) să privească modul de a se bucura al tenorilor respectivi, înainte de “start vot”, rezultatele ar fi fost altele. Şi când spun modul de a se bucura, mă refer la acel tăvălit pe jos sau ţopăit cu marele premiu în mâini.Imaturitatea Brio Sonores 2

Căci nu pare a fi cuviincios să exalţi în faţa celorlalţi 14 concurenţi, inclusiv copii…

Da, dacă ar fi câştigat unul dintre copii, atunci respectivul mod ar fi fost justificat, însă când ai vârsta între 22 şi 35 de ani, un atare comportament e de nivelul ruşinii.

De obicei, într-un concurs învingătorul îşi felicită ceilalţi concurenţi, eventual fac o horă de îmbrăţişări şi împart cu aceştia, fictiv, marele premiu.

Ulterior, departe de camerele de luat vederi, poţi face şi sex cu cartonul de 120 000 de euro.

Dar nu, moldovenii noştri iubesc să-şi exteriorizeze emoţiile chiar în faţa mulţimii, să se laude într-un hal fără de hal, indiferent de tristeţile altora.

Deci, ca o mică încheiere, vreau să precizez că noi, moldovenii ăştia de la est de Prut, nu avem măcar o cultură a modului de a ne bucura.

 

P.S. Sau poate e doar o părere aberantă!

Imagini: romaniiautalent.protv.ro

 

Dacă nu vreţi să votaţi în sondaj, daţi măcar un LIKE la pagină 😀

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole