Cine nu se prezintă la miting, poate depune cererea de demisie

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cam asta a fost sugestia (a se citi ordinul) dată de şefii şi directorii instituţiilor publice pentru subalternii lor, în scopul de a “onora” lansarea în campania electorală a PLDM, sub forma impunătorului miting “PLDM pentru Europa”.

Nu ştiu exact cifra celor prezenţi, însă se tot vehiculează numărul de zeci de mii (cu excepţia peledemiştilor, care-şi umflă muşchii cu peste o sută de mii), cifră care mă frământă prin întrebarea – oare câţi din cei prezenţi au venit, într-adevăr, din propria dorinţă, inclusiv cu tragere de inimă?

Căci, dacă s-ar fi prezentat doar respectivii, ar fi fost de-ajuns doar scuarul din faţa sediului PLDM. Şi asta nu pentru că cetăţenii nu vor în Europa, ci pentru că şi-au pierdut încrederea atât în acest partid, cât îndeosebi în liderul acestuia.

Apropo de acest lider, Filat, mă tot întreb – de unde, Doamne, are atâta tupeu, mai ales că a fost demis pe motive de corupţie, iar promisiunile sale din noiembrie 2010 au rămas mai bine de 90 % sub semnul nerealizării.

Aşa că, stimabili cititori, toate aceste tărăşenii (mă refer la mitinguri) ale lui Filat şi echipei sale, consideraţi-le făcute cu ajutorul ameninţărilor din partea directorilor de instituţii publice.

Căci altfel aceştia n-ar mai fi primit ajutoarele promise…

 

P.S. Încă o dovadă că unii îşi creează putere pe postamente false şi întărite cu bani… Mulţi bani…

Imagine: unimedia.md

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole