Cine dorește destabilizarea situației din Moldova, Tancurile americane (articol revazut)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am publicat acest articol un pic mai inainte astazi si a fost șters de către admin. În acest sens am revazut și voi da doar începutul și unee fragmente care sper sa nu fie atinse de politica editorială a portalului. Articolul întreg îl puteți citi pe pagina mea FB apăsînd linkul de jos. 

Sîntem în a treia zi de sărbătoare, așa cum se cuvine creștinește și cum se face din vechi timpuri, sărbătoarea de Învierea Domnului se sărbătorește 3 zile.

Aeaastă sărbătoare este legată de biruința binelui asupra răului, de victoria luminii asupra întunericului. După trădarea săvîrșită de Iuda și vinderea Mîntuitorului pentru 30 de arginți, jertfa Sa a fost pentru toată ființa umană.

La fel ca și cu aproape 2000 de ani in urmă, diavolul încă umblă pe pămmînt să găsească pe acei Iuda care să vîndă pe cei care i-au crescut, i-au format, le-au dat încredere, să vîndă pentru arginții de azi. Avem exemple concrete de Iuda în politica moldovenească, potlogari care au vîndut țara, au trădat interesele întrebului popor dar și al grupului marginal pe care îl reprezentau pînă odinioară, acel grupușor care le asigura un 7-8% de voturi și isterie suficientă cu „Mîna Moscovei” pentru a lua capitala.

Dar să nu uităm că Iuda nu a a fost decît un instrument în mîna cuiva. La fel și astăzi Iudele timpurilor noastre de la Chișinău nu sînt decît niște instrumente, i-aș numi altfel după denumirea unui produs din latex folosit pentru anumite activități și apoi aruncat dar nu ar fi frumos, s-ar supăra Ghimpu, Pleșca Fusu și alții care au primit arginții de la stăpîn îi vedeți în lista celor care au votat în parlament guvernul investit pe secret.

De ce am vorbit de trădare?

Aceasta se face într-un chip ascuns, într-un fel de care acel trădat să nu se aștepte și nici să nu reușească să aibă vre-o reacție, o reacție care în mod sigur ar opri trădarea și cel trădat ar putea face imposibil planul mizeriei trădătoare, dar se preferă secretomania. Deci îl iai prin surprindere spunînd că l-ai trădat sau și mai bine ne-spunînd nimic ca să fie și mai dureros. Așa cum a fost trădat Hristos, așa trădează și lovesc în noapte fără să te aștepți și iudele de azi.

În a doua zi de Înviere (a doua și de Paști), în noapte totală și fără să se fi consultat cetățenii țării fără să fie întrebați dacă vor sau nu să fie supuși unui pericol iminent autoritățile de la Chișinău au admis și au invitat tancurile SUA, tehnica NATO în Moldova. Asta în condițiile în care noi nu sîntem membrii NATO și în plus avem scris clar în constituție neutralitatea permanentă a Moldovei.

http://unimedia.info/stiri/foto-peste-100-de-masini-si-tehnica-militara-din-sua-au-ajuns-in-r–moldova–socialistii-au-incercat-sa-blocheze-drumul-114150.html

Trecerea frontierei s-a făcut noaptea, în a doua zi de mare sărbătoare, așa ca nimeni să nu reușească să reacționeze, ca oamenii simpli, cetățenii să nu reușească să iasă în față pentru a opri acest dezmăț. Deci statul captiv al lui Plaha ne expune prin aceasta unui pare pericol, în primul rînd acești militari americani de fiecare dată cînd pleacă într-o țară de interes major pentru ei au și anumite misiuni secrete de care blegii de la guvernare nu au nici cea mai mică ideie.

Continuarea pe

https://www.facebook.com/notes/sergiu-ungureanu/cine-dore%C8%99te-destabilizarea-situa%C8%9Biei-din-moldova/946522528799511

Tank isis

Sergiu Ungureanu

Sergiu Ungureanu

Născut în Ţara Moldovei. Activ, hotărît, interesat de fenomenul politic în Moldova şi în lume. Am un acutizat simţ al dreptăţii şi vred că libertatea şi adevărul trebuie să domine peste tot. Creştin ortodox precum toţi înaintaşii mari care au ap...

Ultimele articole