Cel mai stresant lucru din Chișinău

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ca să nu fiu acuzat că pun pe prima pagină povestea aia cu Jurnal si TV8, deși o merită, să vă deschid ochii asupra unei alte probleme mai mari din Chișinău. Mai mare decât toate prostiile astea politice în care se afundă toată lumea.

Voi știți că din toate lanțurile astea de magazine, de la unul îți cumperi carne, ca doar acolo o găsești, acel tip de carne de la acel producător.

De la alt lanț de magazine îți cumperi pâine, ca doar acesta importă acea pâine din România. Da, aș putea cumpăra și pâine de aici, dacă în două zile n-ar prinde mucegai, nu ar face furnici sau musculițe.

Iar de la al treilea lanț de magazine îți cumperi cartofi prăjiți ambalați. Iar asta e un lucru, nu știu, străin, stricat.

Mă rog, astea sunt problemele esențiale, nu cine, ce declară la televizor. De ce trebuie să mergi la 3 magazine ca să îți pregătești cina. Și nu … la un singur centru comercial, mare, frumos cu K, sa zicem. Întâi să fim cu burta plină, apoi să vedem circ la televizor.

Comentarii