Căderea occidentului și declinul moral al unei civilizații

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În marea de laude și forfote cum că la ei acolo nu știu unde este foarte bine și creșe cîrnaț pe copaci și de imediat ce ne vom integra și noi cu ei toate problemele ne vor dispărea și va ploua cu bani șimiere, decipe lîngă toate prostiile astea cu care ne dopează zilnic aș vrea să aduc și cîtevaa mărturii ale oaamenilor de acolo despre raiul în care s-au pomenit oameni de-ai noștri în Vest.

Suntem oameni de o altă factură și de o altă valoare spirituală, ca să ne integrăm cu ei va trebui noi să renunțăm la valorile noastre și la ceea ce sîntem doar de dragul unor valori materiale efemere. Care pînă la urmă nici nu vor mai rămîne la noi și vom pierde și ceea ce am mai avut. Este elocvent cazul Greciei – o țară ortodoxă care s-a jucat de-a banii cumarile corporații și apierdut tot ce a avut. Va fi și rîndul nostru, vom pierde poate și mai mult. Iar zombarea de stat unde la fiecare frază este pusă sintagma de integrare europeană și de dragul căreia trebuie să acceptăm orice își va face treaba. Cînd ne vom trezi va fi prea tîrziu.

Niște comentarii ale doi tineri despre viațaa cotidiană și oamenii di Olanda și Suedia, mocirla care se ascunde după luxul aparent de pe străzi și case lustruite. (Aici nu vom aduce legalizarea eutanasierii, pedofiliei și a LGBT educației de acolo, pentru aceasta în altă scriere)

Cristian:

Pe mine ma insmpaimanta fetele baietilor astora. Expresia fetei seamana cu cea a olandezilor. De curand am venit in Olanda si sunt ingrozit de oamenii si duhul de aici. Abea astept sa imi treaca perioada si sa plec din tara asta. Sunt atat de reci, insensibili, ignoranti si indiferenti de te strange inima. Tot ce ii intereseaza e sa aiba o viata cat mai comoda cu toate noutatile de pe piata in posesie De fapt asa este peste tot in vestul Europei si de fapt sunt sigur ca peste tot in afara tarilor ortodoxe. Am vazut cum e in anglia, germania, belgia, olanda si intr-adevar pe langa ortodoxia adevarata religia lor e nimica, o gluma. Dar e bine ca simt pe propria piele duhul din tarile astea si ma poate ajuta pe viitor.

Si-au facut olandezii astia o tara cat mai cocheta, mai curata, mai moderna, dar insensibila. Pe mine ma ingrozeste. Mi se pare ca oamenii de aici alearga incolo si incoace de nebuni fara nici o noima. Poate eu sunt nebun. Doamne ajuta sa trec cu bine perioada asta.

cristi o.:

Acelasi duh teribil de rece si in Suedia. Zone curate, aranjate, nenatural de bine intretinute cu oameni-roboti, oameni-papusa, fara substanta, goi pe dinauntru… Carcase ambulante… Morti vii… O curiozitate – cu astfel de oameni am avut conversatii neverosimile – eu imi foloseam exclusiv cunostintele mele si smart-bibilica proprie, iar interlocutorii (oameni cu studii) stateau, incontinuu, numai cu smart-phone-ul in mana conectat la net, sa-mi faca fata… Asta nu-i lauda, e groaznic. De asa nivel de „civilizatie” ma lipsesc… Prefer sa discut peste gard cu Nea’ Ion de la tara. E mai spiritual, chiar daca umbla in gumari si are caciula un pic roasa de vreme… 

O scrisoare a unei tinere studente române din Londra. Dumnezeu a fost ucis în Vest 

“Sunt studentă în Londra la una dintre cele mai bune universităţi europene. Sunt mândră că am reuşit să ajung aici şi le voi fi recunoscătoare părinţilor mei pt educaţie şi efortul material extraordinar pe care l-au depus pentru a mă trimite la studii de calitate mereu.

Dar mă deranjează teribil întrebarea tuturor „Te mai întorci?” Şi uimirea clară la auzul unui ferm „da”. Acest DA nu era atât de ferm înainte de a mă muta în Londra.  Înainte era un „mi-aş dori, dacă voi avea unde să mă întorc mă voi întoarce”.

Suntem o generaţie crescută într-o scârbă pentru patrie, am crescut cu Badea care înjura tara mereu, am crescut fiind educaţi să admirăm valorile occidentale „superioare” şi „ideale”.

Credem că politica, cultura şi educaţia cât mai internaţională este foarte benefică, credem În globalizare, suntem de acord câteodată că România e frumoasă dar păcat că e locuită şi parcă tot mai bine e în Londra… Români scumpi, cât putem să ne înşelăm…

Ce este Occidentul….?

Un loc care nu mai are identitate, globalizarea îi distruge încet încet toate tradiţiile, cenzura comunismului bolşevic s-a transformat în a fi <politic corect>, trăieşti cu riscul ca un islamist extremist poate să bombardeze pentrut Allahul lui locuitorii unei ţări în care el s-a mutat, istoria nu mai poate fi spusă pt că poate jigni anumite popoare, copiii pot fi ucişi în pântece de către propria lor mamă – avortul fiind văzut că o metodă contraceptivă în loc să i se spună crimă, Crăciunul şi Pastele precum şi alte tradiţii străvechi subt doar un prilej de marketing , aici nu există nici un pic de profunzime,; relaţiile dintre oameni sunt pur profesionale, prietenia, iubirea sunt toate o afacere, tot ce facem e pentrut CV şi când vrem să ne căsătorim găsim noi pe perfectmatch.com ceva nu?

Lumea discuta oameni, nimănui nu îi pasă ce gândeşti, ce simţi ce îţi doreşti.

Puţini mai ştiu să iubească, feminismul distruge relaţiile bărbat femeie tot mai mult, gender role este considerat învăţat aşa că nu mai învăţăm copiii de mici să se comporte ca băietei sau fetiţe ci îi lăsăm pe ei să îşi aleagă ce sex vor să aibă, ajungându-se la un nr imens de homosexuali creaţi de societate, Dumnezeu a fost ucis de Occident.

De ce oare admiram atât de mult haosul Europei vestice?

Noi avem oameni, noi ştim să trăim, noi radem că fugim cu nasu de acasă o săptămână în munţi cu corturile.

Noi ne salutăm cu „Doamne ajută!”

Noi avem un pământ binecuvântat de oasele şi sângele atâtor martiri… De ce s-au sacrificat atâţia romani pt viitorul nostru şi noi fugim ca vitele în Occident?

De ce acceptăm ca Securiştii comunişti să ne conducă în continuare prin politica şi educaţie?

De ce acceptăm ideile occidentale cu braţele deschise?

De ce acceptăm ca bărbaţii noştri să fie carne de tun pt NATO dar nu suntem în stare să ne recuperăm Moldova de peste Prut după atâţia ani de la căderea comunismului?

De ce acceptăm ca în continuare memoria luptătorilor anticomunişti să fie călcată în picioare şi la 22 de ani de la aparenta schimbare a regimului încă nu le sunt recunoscute meritele?

De ce eşti drogată scumpa Românie cu iluzii occidentale?

În Occident unde pleacă bieţii romani să facă o pâine, germanii, francezii, englezii îi tratează ca pe nişte sclavi, fiind roman eşti privit ca o subrasa, în Anglia un non-european are mai multe drepturi şi privilegii doar datorită faptului că a trăit sub dominaţia imperiului pt decenii…

Şi noi românii care avem o ţară superbă, un pământ fertil, plin de zăcăminte, Roşia montană, delta, Carpaţii, Dunărea, Marea Neagră stăm să cerşim şi să ne umilim pt o pâine prin Anglia, Italia şi Spania….

Îmi plânge inima când văd cum sunt trataţi pe pământ străin când acasă la ei puteau mânca din belşug, dacă nu ar fi fost lăcomia hoţilor de la putere… care au vândut țara pe nimic.

VREAU SĂ MĂ ÎNTORC ÎN ROMÂNIA cu toate că nu voi avea niciodată banii pe care i-aş avea lucrând aici. Dar cum spunea tatăl lui Nicolae Steinhardt : vei avea zile frumoase dar nopţile îţi vor fi îngrozitoare.

Omul nu are numai trup de hrănit, mai e şi sufletul. Şi mai distrugătoare este setea şi foamea sufletului îndepărtat de pământ şi de neam decât foamea trupească…

Aşa că români, plecaţi, plecaţi la studii, plecaţi ca să vedeţi în ce hal a ajuns occidentul liberal, plecaţi şi învăţaţi să vă iubiţi ţară şi realizaţi ce frumuseţe aţi lăsat în urmă.

Şi apoi ne vom întoarce cu toţii, valuri valuri, cu şi mai multă forţă şi dorinţa de schimbare, şi după 68 de ani de asuprire, România va fi a românilor din nou, aşa să ne ajute Dumnezeu!” 

Despre implantarea cipurilor RIFD în Europa și cît de „bine” este aceasta, publicat chiar de Euronews.

http://ru.euronews.com/2015/06/23/rfid-chips-a-key-to-more-or-less-freedom/ 

 

Euroscept1

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Mihail Lozovanu

Mihail Lozovanu

Absolvent de stiinte exacte, cetatean al Moldovei, doresc sa aduc o schimbare spre bine in tara mea, sunt conservatorist mai mult de opinii si imi place sa analizez lucrurile din mai multe puncte de vedere inainte de a face o concluzie. Iubesc tara ...

Ultimele articole