Aşteptări de la Inspiring Friday Moldova

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De la început să explic. N-am fost niciodată la astfel de evenimente. Nu ştiu ce anume va fi, dar din ceea ce mi-a spus Daniel va fi ceva interesant. Se va vorbi despre posibilităţile tinerilor din zilele noastre şi despre speranţe.
Îmi pare rău, dar locuri nu mai sînt, stock epuizat.
Va fi interesant. Totuşi ce aştept de la Speakeri
Dumitru Ciorici – Director editorial Unimedia

E cunoscut prin caracterul său dur de a scri articole în care include multă critică, dar totuşi dacă va merge vorba de aşa un eveniment liniştit, nu va fi aşa ca şi în articolele sale. Aştept că va atinge teme de gen social, cred că va fi cel mai reuşit discurs.

Nata Albot – Producător general Jurnal TV. Show-woman

Toţi o cunoaştem ca o fire carismatică, liniştită, elegantă şi cîteodată umoristă. Desigur, aştept ca să vorbească despre cultură, despre speranţe, despre teme mai fine, dar importante. Deobicei discursurile pe această temă sînt plictisitoare, dar aştept că va adăuga aronganţa şi modul ei delicat de a exprima gîndurile pentru a atrage spectatorii.

Ingrid Tersman– Ambasadoarea Regatului Suedia în Moldova

N-am auzit nimic despre dînsa. Nu pot spune nimic. Doar ceea ce am citit din descriere, că e o femeie zîmbitoare, pozitivă. Va discuta în engleză. Mă aştept că discursul ei va atinge teme ca de exemplu: caritate, speranţe etc. Poate va vorbi şi despre tineri. Nu ştiu, cred că va fi enigma serii.

Doina Chiorescu– Studentă USM

La prima vedere e o fată simplă, fără ceva special. Dar, totuşi e o fată, cred că una din cele mai curajoase văzute de mine vreodată. Ea a învins invincibilul. S-a tratat de cancer şi acum e o fată sănătoasă. Discursul va fi despre : curaj şi speranţe. Va fi o lecţie de viaţă dată tuturor prezenţilor. Socot că va fi discursul ce va afirma scopul evenimentului.

Am vorbit despre Speakeri, trebuie să vorbesc şi despre moderator
Daniel Vodă – Student, activist

Un tînăr hazliu, cu simţul umorului cu experienţă în moderarea evenimentelor. Va ţine zîmbetul pe buzele prezenţilor şi va prezenta oportunităţie pentru TINEri. Aştept să rîd, să aflu ceva nou şi să plec cu o dispoziţie bună.

Cam asta am putut spune despre eveniment. Mă bucură faptul că bugetul evenimentului e 0 lei, adică se pot face lucruri bune şi fără bani.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole