Acum oleacă despre viața pe Facebook!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Cândva dacă aveai 40 prieteni comuni cu o persoană atunci erai foarte sigur că în scurt timp o vei cunoaște și pe aceea. Numărul de persoane înregistrare pe Facebook a crescut, deși se realizează și inflația de prieteni.

Un fenomen de care mulți oameni se tem, de la un timp la altul fac curățenie în prieteni, ștergând în stânga și în dreapta. Uneori persoane cu care cândva chiar ai avut amintiri plăcute.

Eu cred că înainte de a adăuga pe cineva în prieteni, trebuie să fii sigur înainte de a apăsa butonul accept, iar mai apoi să nu te plângi că ai prea multe persoane în news feed pe care nu le cunoști.

Un alt lucru despre care vorbesc oamenii e că nu poți avea încredere în persoanele care le cunoști pe Facebook. Eu totuși sunt de altă părere.

Anume persoanele care le cunoști pe Facebook, devii prieten, apoi îi cunoști în viața reală, sunt mai de încredere decât persoanele care le întâlnești aleatoriu în viața reală apoi îi adaugi pe Facebook.

De ce? Deoarece înainte de a stabili contactul îi studiem amănunțit. Vedem cum gândesc, ce gândesc și de ce gândesc așa, apoi depinde pe ce statuturi comune, poze, evenimente ați comentat împreună și ați interacționat. Persoanele care le întâlnim pe Facebook sunt mult mai triate decât restul.

Cazul meu, eu am întâlnit persoane fantastice pe Facebook, persoane cu care acum mă leagă atât de multe, și persoane care sunt mult mai deschise să te ajunte decât ceilalți.

Apoi, eu am mai declarat că nu prea am încredere în persoanele cu puține poze pe Facebook, iar cele cu florișele, fluturași și albinuțe nici atât.

De ce? Deoarece automat mă fac să mă simt că nu au încredere în mine, și deasemenea în ele. Sunt nesigure și se tem de influența nefastă din exterior. Cum cântau cei de la Blue October, nobody wants to see our ugly side.

Apoi, având câteva poze care te fac să arăți mai bine, imaginea ta față de imaginea ta din viața reală, vor deveni două diferite și s-ar putea să ai dedublări de personalitate. On-line poți părea dezinhibat, vorbăreț, iar când te întâlnești cu cineva ești contrar opusul.

Pentru mine persoanele cu puține poze mă fac să mă gândesc că le este frică de ceva, și nu pot fi sincere. Se subapreciază și mereu vor taxa o poză de-a mea care e de-a oaia.

Când te uiți în pozele mele, poți vedea orice acolo și îmi place să văd asta și la alții. Se creează o legătură și încredere.

Deasemenea persoanele care și-au activat setările de securitate și nu lasă anumite persoane să vadă pozele sau comentariile lor, le văd foarte pozitiv, deoarece dacă nu au încredere în mine asta nu înseamnă că nu au încredere în alții.

Ceea ce am zis mai sus e referitor la persoanele cu profil general cu puține poze.

Aștept replici și contraargumente.

Eu, Acasă la Fluturaș!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii