Purple Party, Dodon Party, Orange Party. Pe scurt

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Îmi place House, Pop, Rock. Am fost determinat de aceasta să plec la ambele concerte organizate de Moldcell, Dodon şi Orange. Totuşi, care concert a fost mai bine organizat, mai interesant urmează să vedem
PURPLE PARTY ( 28 Aprilie 2012 )
Un concert clasic. Piaţa Marii Adunări Naţionale, ora 18:00. Se începe cu Fabricanţii de la Fabrica de Staruri. Îmi aduce aminte de acest concert în anii precedenţi. Nici o schimbare. Cîntăreţii au fost buni, dar nu destul. Mai bine să-i aduci pe Coldplay, Nirvanna singuri decît Smiley, Timati, Mandinga şi Oceana împreună.
Mandinga- nimic special. Doar au făcut un Warm-up
Oceana- nu e stilul meu şi nici a multor moldoveni
Smiley- Mi-a plăcut, dar l-am văzut deja a 3-a oară în Piaţă
Timati- Nimic special. Nu are voce. Cîntă ca un motan asfixiat. Doar Cikana s-a veselit.
Cît despre Ceea ce nu am mai văzut în Moldova, adică o imagine tridimensională pe Guvern, unde nu se vedea nimic şi plus la aceasta totul a fost făcut cu cea mai mică precizie. Un sloi era la dreapta, altul la stînga. Doar faptul că au început la timp şi au terminat la timp mi-a plăcut. În Rest…. Nici o schimbare.
N-am plătit nimic, dar nici plăcere n-am primit.
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X

Dodon Party– 3 Iunie
Un concert clasic. Cîţiva Pop- cîntăreţi din România şi Rusia şi un DJ faimos. Dar nu a fost chiar atît de clasic, a fost ceva mai special. Am mai fost în Moldova la DJ ca Nick Camarera, Alex Gaudino şi Tiesto. La ei nu a fost nimic special. Trance şi Minimal european ce nu e caracteristic pentru Moldova. Dar la Bennassi a fost ceva mai bine. A făcut un show de 2 ore nemaipomenit, că la sfîrşit simţeam că nu-mi ajunge aer de atîta săritură, strigăt şi nebunie. Cît de ceilalţi
Yulia Savicheva- A mai fost în Moldova. Mi-a plăcut că a cîntat cîntece vechi de-ale ei şi cu asta a asaltat îndrăgostiţii de acolo
DJ Project- Cîntece vechi. Nimic nou sau special.
Olia Tira- Nici nu am ascultat. Eram ocupat cu altceva. Dar a fost un Warm-Up reuşit
N-am plătiti nimic, dar nu mi-a părut rău că am venit să ascult un Satisfaction de la Benny Bennassi
Igor Dodon a făcut o campanie electorală de succes scumpă, printe care şi Concursul de rolleri de la Unic. Totul pentru tineret, dar nu ştiu de ce la concert a fost huiduit de acel tineret.
În orice caz, a fost un concert mai bun ca Purple Party
X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X

Orange Party– 18 Mai
După cum am spus. Mai bine să aduci un cîntăreţ ultra-faimos decît 4 faimoşi. Orange au demonstrat că show-uri de zile mare se pot face şi în Chişinău. Da, au fost probleme cu sunetul dar faptul că organizatorii le-au dat drum celor din Main Zone în Fan Zone a scăpat situaţia. David Guetta e cel mai bun DJ din lume. Sînt un fan înrăit al muzicii lui şi mam dus şi la el. Mi-am cumpărat un bilet în Fan Zone de 19 euro. Un bilet, cred că extra-ieftin pentru nivelul lui David Guetta ( comparativ cu 85 de euro daţi pentru ultimele rînduri la Milk&Sugar în Portugalia )
Avea să fie ideal, dacă moldovenii noştri nu aveau să fie egoişti şi veneau deodată la 19:00, dar nu la 21:00 , ca viditeli să nu-l aştepte pe Guetta. Totul avea să înceapă şi să se termine la timp şi săracii DJ moldoveni nu aveau să mixeze 1,5 ore. În rest, a fost ideal. Lumini, Lasere, efecte 3D, mesaje transmise prin marile ecrane. 2 ore şi jumate de mix al lui David Gueta mi-au fost îndeajuns să mă conving că e cel mai bun DJ din lume. Credeam că nu voi mai ajunge acasă, dar totuşi la ora 1:20 eram acasă.
Mă dureau picioarele de sărituri instantanee
Mă durea capul de aşa sunete puternice
Mă durea gîtul de atîtea strigăte
Mă dureau urechile de la sunete atît de bune
Dar nu mă durea sufletul că am pierdut o seară din viaţa mea, ca la Purple Party
Aştept şi aşteptăm alte concerte calitative.
Poze şi comentarii finale le puteţi vedea pe tinar.eu

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Adrian Pleşca

Adrian Pleşca

Primar al Consiliului Local al Copiilor și Tinerilor Elev Director TânărFilms Coordonator Național al United Children League of Nations...

Ultimele articole