Un nou sondaj… paradoxal !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Impulsionat de comentariul unui cititor, am hotărât să nu mai propun un nou sondaj pentru a stabili cea mai sinceră persoană publică din Republica Moldova.

Aşadar, o vom face de-a-ndoaselea (aşa cum e totul în ţărişoara noastră), pentru a afla care-i cea mai nesinceră persoană publică din Republica Moldova.

Prin urmare, în partea dreaptă a blogului, veţi găsi o listă cu persoane publice, majoritatea din lumea politicului, în care sunteţi rugaţi să vă daţi votul pentru acea, pe care o consideraţi cea mai lipsită de scrupule, prefăcută, făţarnică, ipocrită, machiavelică, duplicitară şi multe altele epitete ce caracterizează o persoană nesinceră.

Sondajul va fi activ jumătate de an, iar în cazul în care va stârni entuziasm, îl voi prelungi până la un an. Altfel spus, vom face concluziile, în iunie anul viitor, în ajunul Zilei Internaţionale a Adevărului.

Dacă aveţi careva remarci, nu ezitaţi să le înşiraţi mai jos, la comentarii.

Într-un final, nu pot să zic decât succes acestui sondaj paradoxal…

 

P.S. Iată trebuie să ne gândim şi la un premiu (diplomă) pentru “fericitul” câştigător al acestui sondaj…

 

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole