ULTIMA ORĂ! Crimă incredibil de oribilă în Buiucani

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

ŞTIRE DE ULTIMĂ ORĂ în capitală.

Nu este vorba despre maşina care a explodat pe strada Columna. Nici despre alegeri nu este vorba. Nici despre inovaţiile Apple.

Trei copii au ucis în bătaie câteva furnici care circulau regulamentar pe traseul Muşuroiului – Case cu mâncare.

În urma atacului crunt şi planificat demult al maniacilor, acele furnici au rămas să putrezească în căldura de peste 30 de grade a lunii iunie.

Printre martorii intervievaţi de către echipa ajunsă în câteva momente la faţa locului s-a numărat şi albinuţa Dusea, care zbura prin apropiere:

– Da, eu am văzut cum nesimţiţii iştea bleji au atacat furnicile. Toţi ceilalţi stăteau şi se uitau ca la un spectacol. Cum poţi trăi într-o lume ca asta. Cum poţi să faci copii atunci când mergi pe stradă şi te pot călca în picioare?, a spus plângând Dusea.

Cei trei tineri de 8, 9 şi, respectiv, 12 ani, au negat orice acuzaţie şi au spus că „E vacanţă. Ce putem noi face dacă toţi restul stau încuiaţi în casă şi se joacă la calculator?”

Clubul Amatorilor de Furnici au depus deja o plângere la Procuratura Generală.

Nicio autoritate nu s-a autosesizat, pe motiv că aceşti copii nu pot fi traşi la răspundere. Codul Penal al Republicii Moldova nu are stabilit o pedeapsă pentru uciderea în masă a furnicilor.

Furnicile, care erau locuitori ai Muşuroiului „Valea Crucii”, erau printre cei mai distinşi reprezentanţi ai clanului.

Ştirea se actualizează. Rămâneţi alături.

Comentarii