„The Artist” – Un Adevărat Diamant În Cinematografia Modernă.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Săptămâna trecută am fost la cinema, şi anume la filmul „The Artist”.
Deci, nu este nevoie de cuvinte când vezi în ochii, în mimică şi în mişcările corpului atâtea   sentimente şi pasiune sau deznădejde şi scârbă. Să filmezi un film mut alb-negru în timpurile   popularizării 3D tehnologiilor, este un pas şi o idee îndrăzneaţă şi experimentală. Şi faptul că ideea aceasta a fost primită cu succes, totdeauna în astfel de caz, pare o surpriză placută.

Un element important şi integrant în film este muzica. Ea ca vocea filmului mut, o completează şi conduce totul ce se intâmplă pe ecran, controlează sentimentele noastre şi determină cu exactitate culoarea scenelor emoţionale, care desigur le umple actorii. Jean Dujardin şi Bérénice Béjo . Primul influenţează cu zâmbetul său, ochii strălucitori şi graţia. A doua cu frumuseţea şi eleganţa sa. Şi desigur că şi câinele Uggy, care provoacă sensibilitate în orice aparenţă a sa pe ecran. Separat aş vrea să menţionez activitatea excelentă a operatorului, precum şi a regizorului, designerii de costume, decoratorii, şi absolut tot cei care au contribuit, şi fără de care „Artistul” nu a putut fi aşa cum este acum.

Filmul „The Artist” este un adevărat diamant în cinematografia modernă, nici mai mult, nici mai puţin. Un adevărat film în forma şi conţinutul său. Fascinează şi obligă ca privitorul să se „îndrăgostească” în eroii principali, să-şi facă griji pentru ei, şi să se bucure atunci când eroii ei sunt fericiţi.Fiecare care iubeşte filme de calitate ar trebui numaidecât să-l vizioneze.

Comentarii

Adrian Graur

Adrian Graur

Sunt Adrian Graur. M-am născut în Republica Moldova - ţara unde LUPTELE DE IDEI sunt transformate în conflicte şi confruntări, ţara unde FORMA GOALĂ este percepută ca un CONŢINUT PLIN, ţara "Nunţilor şi a Cumetriilor"....

Ultimele articole