Site-ul www.moldovenii.md şi-a premiat cîştigătoarele

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
g


Cîştigătoarele concursului „Miss moldovenii.md” şi-au primit darurile și diplomele de onoare. Premiile au fost înmînate de către interpretul Eugen Doibani, fotbalistul Roman Gheșan și kickboxerul Constantin Ţuţu. Potrivit organizatorilor, pentru titlurile de miss şi-au dat concursul aproximativ 100 de persoane, votarea a durat toată vara. De această dată majoritatea votanţilor şi-au dat voturile direct pe site-ul www.moldovenii.md.

Astfel, Marele Premiu al concursului „Miss moldovenii.md” i-a revenit Ecaterinei Talmaci, ea a primit în dar o diademă de argint și 2 bilete la avion oriunde în Europa.

Ecaterina a recunoscut că a mai participat la astfel de concursuri. „Cu toate acestea, mi-a fost mai dificil să obţin această victorie, pentru că au fost multe concurente demne. Dar datorită sprijinului prietenilor, care m-au votat în mod activ, am reușit să înving” – ne-a împărtășit ea gîndurile.

Cîștigătoarea titlului „Miss moldovenii.md” ‒ Violeta (Vita) Breitenbiuher, care a fost votată de majoritatea vizitatorilor, a primit în dar un sejur de șapte zile pentru două persoane în Grecia.

Olga Gheorghiţă, care s-a învrednicit de titlul „Miss Seducţie”, a primit în dar o excursie de trei zile la Cheile Bicazului (România) pentru două persoane.

Cîștigătoarei titlului „Miss Eleganţă”‒ Elenei Grădinaru i-a fost înmînată o foaie de odihnă de două zile la Poiana Bradul.

Tatianei Triboi și Veronicăi Oprea le-au revenit premii de încurajare ‒ excursii de o zi la Poiana Bradului.

După ceremonia de premiere a cîștigătoarelor concursului, organizatorii le-au oferit fetelor şi un tur al orașului cu limuzina.

Concursul „Miss moldovenii.md” a fost organizat de site-ul www.moldovenii.md deja pentru a doua oară. Vizitatorii site-ului şi utilizatorii reţelelor sociale şi-au putut da voturile de la 21 mai pînă la 11 septembrie 2013 pentru participantele la concurs.sursa.moldovenii.

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole