Reacția PSRM: dodon este porc nu mistreț!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pseudo politicianul igor dodon (sunt de părerea că numele lui nu merită să fie scris cu majusculă) este din nou eroul panourilor publicitare din Chișinău. Pentru că are contract încheiat cu o firmă de publicitate pe 100 de ani înainte nu înapoi, acest personaj “mirific” a fost nevoit să felicite toate doamnele și domnișoarele cu ocazia zilei de 8 martie. 

pizap.com14247639576071Parcă nimic ieșit din comun, în afară de poza lui dodon. Din dorința de a da o replica tuturor care l-au acuzat că în campania electorală locală din 2011 și-a photoshopat zîmbetul, de data aceasta a folosit o poză în care apare fără machiaj. Poza nu a fost prelucrată în photoshop și pentru ca dodon să se mai folosească de marele său atu –  asemănarea izbitoare cu porcul domestic. Gurile rele de pe internet au zis că dodon ar semăna în poza de pe panouri cu un mistreț din rasa rogozin. 

Din dorința de a prezenta cazul cît mai obiectiv, presa de la Chișinău l-a contactat pe dodon ca să comenteze comentariile internauților. Fiind ora mesei, la telefon a răspuns Marina Radvan. Aceasta a declarat că este ocupată și nu are timp să explice ce este PIB-ul.

Spre final vreau să spun că azi dodon a dat o lecție tuturor politicienilor și altor vedete, deoarece chiar fiind doar un pseudo politician, a avut curajul să apară pe panourile publicitare așa natural cum este el, cu riscul de a fi comparat cu mistreții sau alte animale sălbatice.

p.s.
Acest articol este un pamflet și rog să-l tratați cum și-a tratat Renato Usatîi susținătorii

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole