Pe Vox Publika unii bloggeri sunt mai bloggeri ca altii. Nicolae Pascaru e cel mai blogger

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

 

Aseara intr-un articol in care era total lipsit de argumente rationale, Nicolae Pascaru „voievodul de la Posta Veche” ma face pe mine si Marius Dorin Lulea boschetari, grivei, ca facem spume la gura si ca probabil noi nu existam, ci suntem doua conturi de propaganda. De asemenea, marele lider de opinie din Moldova, ne arata intr-o poza semnul prieteniei (dupa cum se poate vedea mai jos).

Art 1

 

 

Dupa ce m-am ciupit si am constatat ca sunt real, am vazut ca stau in casa, deci nu pot fi boschetar, am vazut ca vorbesc articulat, deci nu sunt caine; dupa ce am facut toate lucrurile acestea, am scris un articol in care i-am dat replica „voievodului de la Posta Veche” (aka Pascaru). Articolul se numea „Cand prostia doare! Penibilul Nicolae Pascaru – bufonul de la Causeni”. Cu surprindere si cu dezamagire am constatat ca stafful Vox Publika a sters articolul meu insa nu si pe cel al lui Pascaru. Acesta, frustrat, dorind probabil ca articolul meu sa nu mai fie vizibil, a postat rapid 4 articole, din care unul cu un mesaj special:

 

art 2

 

 

Probabil vrea sa ma invite la Carturesti la o cafea, atunci cand vine cu sportivii de la sala in Romania; eu asta deduc din titlu 🙂

In alta ordine de idei, observ ca stafful Vox Publika are aceleasi apucaturi care le-a avut guvernul Moldovei in legatura cu George Simion – au pus pumnul in gura, ca sa vorbeasca numai cine trebuie – voievozii, ca ei sunt mai destepti.

Comentarii

Marius Lister

Marius Lister

Economist si jurnalist de investigatie, pasionat de istorie si geopolitica. Sunt moldovean nascut in Iasi si patriot roman. Imi doresc ca toti romanii sa traiasca intr-o singura tara, unita. Imi iubesc tara, oamenii ei si pe Dumnezeu!...

Ultimele articole