Nu mi-o mai arătaţi pe Natalia Morari!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De ceva timp mă văd nevoit să prind spoturile de pe Publica în care ne este prezentată revenirea ex-moderatoarei Fabrica, Natalia Morari. Aşa am ajuns ca de fiecare dată când se întâmplă chestia asta, să schimb postul. De obicei, migrez către Realitatea TV, unde spectacolele politice de la acea oră sunt mai antrenante, dar şi mai mârşave. Având asta în vedere, dar şi faptul că sunt născut în Chişinău, aş prefera să nu fiu nevoit să schimb postul. Dar, în acelaşi timp, aş prefera să aud o limbă română demnă de o echipă de jurnalişti profesionişti, să-i văd pe invitaţi antrenaţi în discuţii prolifice şi cu sens, să-l văd pe Igor Boţan mai relaxat, doar în calitate de analist, fără să fie nevoit să preia el rolul de moderator, muncind pentru doi, precum aş prefera să o revăd pe Mihaela Gherasim în postura de moderatoare principală la Publica.

Mă interesează prea puţin care sunt schemele, tocmelile şi compromisurile din spatele revenirii ex-moderatoarei de la Fabrica. Mă interesează mai curând ca din astă seară şi de luni încolo să nu fiu nevoit să schimb postul, mai ales pentru că mă interesează exit-poll-ul de diseară şi dezbaterile de la Fabrica şi chiar n-aş vrea ca opiniile pertinente ale experţilor, politicienilor şi celorlalţi să fie bruiate de opiniile mai puţin pertinente ale moderatoarei. Nu de alta, dar ar fi păcat să ne fie înşelate aşteptările, în condiţiile în care singurul post de ştiri care ne-a mai rămas este Publica.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Tudor Cojocariu

Tudor Cojocariu

Român din Moldova. Absolvent al liceului româno-francez "Gh. Asachi" din Chişinău. Licenţiat în Sociologie (Universitatea București). Master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (SNSPA, Bucureşti). Responsabil de proiecte la Departamentul...

Ultimele articole